Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS за мотор

Garmin Street Pilot III Deluxe ,дали е писано някъде тема за това чудо,че изпадна на далавера беше много хубаво ама сега мойто чудо та ничие.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

До: GPS за мотор

Ами той е като GARMIN 60CSx, GARMIN eTREX Vista HCX като визия и като решение. Хубав е, въпреки че е стар като модел. Зависи колко на далавера го дават.

Значи това което прочетох е следното:
    запаметява до 500 точки с описание Waypoints
    запаметява до 2000 точки по време на трака.
    хваща до 12 сателита за позициониране на местоположението ти
    работи с 6 батерии тип АА или с адаптор за 12V, като при работа с батерии издържа до 20 часа
    тежи 635 грама
    дисплей 3,4" (8,6х4,5см) 305х160 пиксела
    Като опции има всичко - компас, мери височина, средна скорост, максимална скорост, оставащи километри при навигация.
    Лошото в този случай е картата с памет, на която се инсталират навигационните карти. Този стандарт се намира много трудно и примерно 128 мегабайта струва 90 долара, а тази големина е малка. Мисля, че на Мони GPS-а беше със същата карта. Така нямаш възможност да инсталираш карти на отделни държави и да ги сменяш по време на път. На една карта памет може да се инсталира само една карта на дадена държава. За европа ще ти свърши работа, но примерно за Албания, Сърбия няма да стане.
    Последно редактирано от boiko73; 23-11-09, 09:48.

Коментар

вече го взех 212лв с доставката
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Аз го взех,защото ми трябва за Италия,Швейцария и Австрия.С 128 мегабайта карта,където я имам ще могат ли да се съберат трите държави или ще трябва да си купя още карти.Хич не съм в час с тази техника ,ама рано или късно всеки става за резил .
        P.S. Димо благодаря и на теб за мото траковете из Алпите.

Коментар

Ами нямам представа, но трябва да видя дали се събира Сити Навигатора и тогава няма проблеми за тези държави и той върши чудесна работа. Да ти е честита новата придобивка и да те води само по верните пътища.

Имаш ил инсталирани карти на него ?

Коментар

aaaaaaaa.......какво речииии

Коментар

Предполагам, че няма нищо инсталирано

Драго, благодаря.
              Знаеш ли, тук има един раздел GPS-и, разработка на карти, средства за ориентиране. на първа страница, обаче е много голям

Ще видим какво ще му трябва и какво ще му качваме. Нека дойде първо играчката.
              Айде честито
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X