Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся помощ за специфична гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся помощ за специфична гума

Привет приятели!
    Купих си мотор Yamaha Warrior 1700 2005г.
    Имам проблем с намирането на задна гума,която според производителя трябва да е: 200/70 ZR 18 m/c (59W), дадени са и двете марки,
    DUNLOP /D220 F STG
    BRIDSTONE /BT 020 FG
    Ще съм благодарен,ако някой има някакво инфо,оставям телефон и скайп за връзка:
    0897 919 316,0878 919 316 Skype chegevara52
    Благодаря.
    Гъз път да види!

До: търся помощ за специфична гума

Много яка моторетка , да ти е честита, а за гума питай Google, все ще откие нещичко.

Коментар

Благодаря ти!
      А за Гугъл не намерих,разпитах доста от вносителите,имам едно две предложения,но ми изглеждат доста солени,разбира се и гумите са "кофти".
      Все ще се спарвя някак си....
      Гъз път да види!

Коментар

Посочил си много екзотичен размер и мноооого бих се учудил, ако си намериш гума с такъв. Или си огелпил нещата, или просто искаш да се похвалиш с новия си мотор

Задната ти гума е 200/50ZR17, предната - 120/80ZR18 и далеч не само Дънлоп и Бриджстоун произвеждат такива - първо уточни предна или задна гума търсиш и след това ще чуеш предложения.

Коментар

Първоначално публикуван от 4EGEVARA Преглед на мнение
          Привет приятели!
          Купих си мотор Yamaha Warrior 1700 2005г.
          Имам проблем с намирането на задна гума,която според производителя трябва да е: 200/70 ZR 18 m/c (59W), дадени са и двете марки,
          DUNLOP /D220 F STG
          BRIDSTONE /BT 020 FG
          Ще съм благодарен,ако някой има някакво инфо,оставям телефон и скайп за връзка:
          0897 919 316,0878 919 316 Skype chegevara52
          Благодаря.
          Змей,посочил съм,че е задна гума съвсем ясно,а освен че съм си виждал размера на гумите,горната информация взех от мануала,за да съм по-точен.
          В интерес на истината,предложиха комплект за 700 лв.,и ми се вижда висока тази цена,осъзнавайки екзотичния размер(само задната е проблемна,и то не размера толкова,а това,че е за тежък мотор,сега съм с пистова,която я изгризва твърде бързо),но все пак...
          А иначе,няма лошо всеки тук да се изфука(макар да не ми е било такава целта със съобщението)с новия си мотор,лично аз ще се радвам за такава придобивка на всеки от форума.
          Желая ти спорен ден!
          Последно редактирано от 4EGEVARA; 12-11-09, 09:20.
          Гъз път да види!

Коментар

Змей,към 11 ч.ще пусна превода,може да се чуем по телефоните,като пристигне.
            Гъз път да види!

Коментар

Първоначално публикуван от 4EGEVARA Преглед на мнение
              Змей,посочил съм,че е задна гума съвсем ясно
              ...
              Ти наистина ли твърдиш, че задната ти гума е с размери 200/70 ZR 18 !?! Ако действително е така - признавам, че за пръв път чувам за такъв размер мотоциклетна гума.

Относно "изфукването" - дай Боже всекиму да кара каквото си иска, желаната машина си е достоен повод за радост .

Спорен ден и на теб.
              Последно редактирано от ЗМЕЙ; 12-11-09, 13:26. Причина: Техническа грешка

Коментар

200/70 ZR 18 доста джипове ще завидят на такъв диаметър
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                  Ти наистина ли твърдиш, че задната ти гума е с размери 200/70 ZR 18 !?! Ако действително е така - признавам, че за пръв път чувам за такъв размер мотоциклетна гума.

Относно "изфукването" - дай Боже всекиму да кара каквото си иска, желаната машина си е достоен повод за радост .

Спорен ден и на теб.
                  Бе човек,наистина не се бъзикам,дето е шибана-шибана,ами на всичкото от горе е и усилена,не става само по размер,при пистите има такива гуми,но "война"ги яде за закуска....
                  Я ми кажи тази цена за комплекта(700лв.)не е ли висока,че си по-навътре с цените?
                  Гъз път да види!

Коментар

А бре Цецо ЗАДНАТА ти гума трябва да е 200х50х17, а ПРЕДНАТА 120х70х18. Така пише в мануала, който аз отворих за Ямаха Уориър. Освен ако съм объркал модела!
                    http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...rrior%2006.htm
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Владич,прав си,моля за извинение,слял съм инфото за предната и задната...
                      200/50 ZR 17 M/C(75W),това е няколко пити го четох...
                      Сори,че и споря със Змея.....
                      Гъз път да види!

Коментар

ZX12 е със същия размер гума 200/50 ZR 17 M/C (75W)TL ,но масово хората слагаха 190/55 ZR 17(75W) защото е по стабилен в завоите мотора.Но за нервен чопър може и да върши работа.PIRELLI DIABLO го има този размер,също предполагам,че и всички останали известни марки гуми го имат.
                        Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X