Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща в Идилево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Среща в Идилево

Аз пропускам...на 17-ти се връщам от пътуване, а пък на 18 ще е втория ден на състезанието на Бухово...
    Per aspera ad astra.

Коментар

Аз съм навит и към момента свободен за 10-11.
      Ще се радвам ако успее да ни се получи. Има ли други мераклии за този уйкенд?

Всъщност не държа да е на всяка цена в Идилево. Може и другаде да забъркаме нещо... то не че пречи да се иде там два пъти де :-)
      Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

На ИдилИево си е супер. Истинска идилия. Вчера минах от там уж за едно кафе, не усетих кога мина времето и отлепих на мръкване към София. А отидох към 4,30ч. За срещата съм там. Може да се разберем да караме заедно от Сф. натам.

Коментар

Ами хайде, аз ще го кажа:

Колко черепа ще ходим на 16-18? Все пак Поли трябва да знае поне ориентировъчно... то е ясно, че точната бройка до последния момент ще се променя.

Ние сме двама>
          You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Това ли е окончателната дата 16-18? На 15 км съм от мястото и още не съм ходил.Ще се радвам да се запозная с колегите които познавам само от техните пътеписи.Предполагам ще се съберем група от Севлиево.

Коментар

+1 (аз от петък)
              +1 (Жоро Янакиев, но не е сигурен откога...)

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                Колко черепа ще ходим на 16-18? Все пак Поли трябва да знае поне ориентировъчно... то е ясно, че точната бройка до последния момент ще се променя.

Ние сме двама>
                Ами, понеже е вече сряда, т.е. остават 2 (два) дни до петък е съвсем уместно да се преброим.

До тук сме ili4-2ма, Shider-a, Янакиев и аз - общо 5 (пет).
                Предполагам, че хората от Севлиево няма да остават за спане, но няма как да знам
                Важно е да се знаем колко човека ще сме за да улесним домакина с яденето, пък и с пиенето

Други ?
                ______2
                Е = MZ

Коментар

(+1) Аз, от птък вечерта.
                  Много е вероятно да съм с джип, а не с мотор, щото няма да имам време да се прибера от Варна, в Бургас, да си взема мотора...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И аз искам да дойда. Колебая се дали с мотора, или с колата. Зависи от времето. Освен това, от Габрово (след Шипка) на къде да хвана? Към Севлиево, към Търново, или през селата там, Скалско, Славейково, Гостилица, Буря и Идилево? Или Дряново, Гостилица, Буря, Идилево? И ако обичате не ми давайте ГПС координати, за да ме ориентирате, защото не ползвам подобни устройства.
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                      Ами, понеже е вече сряда, т.е. остават 2 (два) дни до петък е съвсем уместно да се преброим.

До тук сме ili4-2ма, Shider-a, Янакиев и аз - общо 5 (пет).
                      Предполагам, че хората от Севлиево няма да остават за спане, но няма как да знам
                      Важно е да се знаем колко човека ще сме за да улесним домакина с яденето, пък и с пиенето

Други ?
                      Предполагам ,че няма да оставаме ама знам ли зависи от компанията. Ще преценим на място-естественено ако има места.

Коментар

И аз мисля да дойда. Само искам да попитам как стой въпросът със спането. На палатки ли?
                        Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

От срещата в сряда - Мони, Хуко и Гергана, Драго, Нели, Тони /сете/ няма да идва никой. Тони се колебаеше, но до петък няма да знае със сигурност. Виждам, че така или иначе сте се събрали много хора и пожелавам приятно изкарване на групата и умната с алкохола, че балкана много предразполага към злоупотреби Ние с Вики също сме -2

И си носете фотоапарати.

Коментар

ОК, станахме 8 човека до тук.
                            Спането е в малки стаи на реставрирани стари БГ къщи, по двама или трима на чаршафи с моторчета по тях Ако някой реши да разпъне палатка в двора - няма да го върнат, предвиден е за това.

ВладиЧ, прекият път е през селата, но не мога да ти ги изброя в момента (нямам карта в мен), а лесния - Габрово, Севлиево, пътя за В.Търново, Идилево.
                            ______2
                            Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                              И аз искам да дойда. Колебая се дали с мотора, или с колата. Зависи от времето. Освен това, от Габрово (след Шипка) на къде да хвана? Към Севлиево, към Търново, или през селата там, Скалско, Славейково, Гостилица, Буря и Идилево? Или Дряново, Гостилица, Буря, Идилево? И ако обичате не ми давайте ГПС координати, за да ме ориентирате, защото не ползвам подобни устройства.
                              Прецени сам.Червеното е идилево.През селата пътя не е лош,стига да не се объркаш.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                                От срещата в сряда - Мони, Хуко и Гергана, Драго, Нели, Тони /сете/ няма да идва никой. Тони се колебаеше, но до петък няма да знае със сигурност. Виждам, че така или иначе сте се събрали много хора и пожелавам приятно изкарване на групата и умната с алкохола, че балкана много предразполага към злоупотреби Ние с Вики също сме -2

И си носете фотоапарати.

Брей....брей.....как ме изтипоса....алооо,не те видях снощи да злоупотребяваш с алкохол,а кат пияница ги разправяш тука.....

Казах,че вероятността да дойда с Преслав е голяма,но в събота и то късен следобед!!!!,след което ти споделих,че това ще стане ясно в петък вечер.

Поздрави,
                                търся си подписа....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X