Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисията.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мисията.

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    ..Ако трябва - да организираме тука нещо концлагер, или каквото друго трябва ...
    ПУбличен Лагер.

От аргонавтите на черното руно , трети ден ни вест , ни кост !
    Явно са потънали в някоя ПУ..щера, унесени в мисли по осеменяване на есеснниците.
    Чакаме завръщане с Блага Вест.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

И аз съм притеснен.
      Пратихме двама рицари, срещу деветдесет хилядна армия
      Пратихме ги на сигурна смърт.Вярно е, че са сред най-личните, но ...

Вярвам, че наследниците на Сафо не са ги въвели в изкушение.

Може би даваме жертви
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Джорджо се обади снощи с кратък доклад:
        Отпиват узо акомпанирано от подходяща салата. Туземките преминават на двойки покрай масата им. Ама били дебели, били грозни...
        Настоятелно препоръчах да продължат с "узо-терапията" до подобряване на външността на последователките на Сафо
        Не се безпокойте за тях- момчетата са корави лесбийци и ще се справят с численото превъзходство на противника
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

Тази вечер и аз имам новини !
          Аргонавтите са затънали в чаши със Пломари на брега на морето.

http://www.leopardt.com/bg/Ouzo.aspx / не е реклама / , просто не намерих друг разбираем сайт.

Въжделените обекти се оказали двойки американки 300 килограма чифта, така че вниманието е изместено към гръцка салата и специалното узо " Барба Яни " ! .
          Днес са посетили музея на Узото и там са разбрали за тази марка, която се произвежда в ограничени количества.

Общо взето Мисията е пред провал - В натуралния си замисъл !
          Рицарите са пияни.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            .......................
            .............................................................
            ...............................................................
            ........ Рицарите са пияни.

Дали от Узо или ...... от .... любов .....
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Цитат:
              Мнение на Nik Nikolov
              .......................
              .................................................. ...........
              .................................................. .............
              ........ Рицарите са пияни.

Дали от Узо или ...... от .... любов ...

Пияни са от любов по узо-то
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

Трябваше да се сетим, че ще ги Упият
                ______2
                Е = MZ

Коментар

Мани това ...... номера е, да не се върнат по ..... двойки ......
                  Последно редактирано от CarTest™; 21-09-09, 23:29.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Уф. Остави ...
                    Само де не се завърнат на един ... кон ... двамата
                    ______2
                    Е = MZ

Коментар

Рицарите са уморени .......

Около 5 часа сутринта са стъпили на родна земя .......

Коментар

Вчера към 11 часа акостирахме от Лесбос на материка в Турция - гр. Айвалък. Понеже на Лесбос малко бяхме занемарили културната програма на пътешествието решихме да отидем на Пергамон. Речено сторено. Разгледахме го, разгледахме и университеският кампус на Асклепион, (студентки по медицина там обаче не видяхме) и към 16 часа вече поехме към дома. В 21 часа, успешно пиехме бира и ядехме "супер кебап" в Чанаккале. От бирата и мръвките ни дойде смелост и сила, и към 22 часа вече акостирахме с ферибота в Европа на Ецеаба. Родината ни привличаше неудържимо, така че към 2.30 часа през нощта, навлечени с всичките си възможни дрехи, които можехме да облечем се разделихме преди Одрин. Толкова студено беше и влажно във въздуха, че ми замръзна копчето, с което включвам мигачите на мотора и те спряха мигат... Другата част от агитката замина за граничен пункт Лесово, а аз за Капъкуле. В 3 часа успешно минах границата и след зверска борба със студа и съня (на няколко пъти спирах и си греех ръцете на ауспуха), в 6.30 днес сутринта акостирах в Пазарджик. Това последното каране се оказа 800 км. Иначе за цялото пътешествие по мои сметки карахме моторите само 1700 км...
                        Много готино беше! Айде отивам да си доспивам...
                        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                        Златомир Попов - Forry

Коментар

Хм! От Лесбос към Анадола.... да не стане сакатлък.... Само Узото и Ени раки-то ,могат да измият срама... . Пазете се ,ей... Ама и вие ,много тайно хукнахте.Както не съм пътувал скоро ... идваше ми се...
                          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                          0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                            .... Само Узото и ........ ,могат да измият срама... . .........

Аз снощи вече опитах узото ..... не беше Пломари, а някакво по-готино, 46 градуса .... също го правят там на Лесбос, в съседната спиртоварна, дори и музей си имали хората. Мезето беше солена сардина в консерва .... някакъв местен специалитет (според мен аншоа), ..... Ама ... много лошо ..... свърши .....

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Дали от Узо или ...... от .... любов .....
                              К'ва любов в Гърция, вре - както казват местните...не - "бре"???!! Аз, колкото пъти отида там, след няколко дни душата ми крещи за връщане в България да хапна пак чорбица и да си напълня очите с хубави жени! Тези две неща най-много ми липсват там. Има красиви гъркини, ама ако може да не ги гледаш от талията надолу, че там е един пълен клош....касапска радост..
                              Пък на островите, където всички се познават, да се оглеждаш за жена си е самоубийство - мъжете им са бетер нашите чирпанлии.
                              Към рицарите: посетете завода на Пломари в Митилини, посетете стария град в Митилини - има магазинчета, които продават десетки видове узаки в 50 мл бутилчици с различен дизайн. Яжте дзадзики, пийте узо! Посетете десетките манастири на острова - ще видите защо наричат гръцката църква "най-богатата фирма в Гърция"! Купете си маслини, зехтин и узо - Лесвос е известен като най-добрия производител на тези продукти в Гърция.
                              За мисията ли? Вре, елате си у нас, вре! И тук има какво да се прави!!
                              Хайде, стин игя мас! За наше здраве, демек...
                              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Музея до Пломари на узото е на Барбаяни. Това е по-добро Узо от Пломари, но малко по-скъпичко... Естествено че го опитахме, освен Пломари.
                                А нашенската мастика, която я правят от руски спирт и миризливи на анасон химикали, изобщо не мога да я понасям.
                                Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                                Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X