Здравейте колеги,
Пиша от слънчева Варна.
Наскоро реших да сменя коренно стила на каране и преминах от спортак на тежък адвенчър, понеже вече високите скорости и пускане на колена не ме влечат и търся комфорта на пътя, като не съжалявам въобще на избора на машина. Няма такова удобство и кеф, та новата стара придобивка е BMW R1100GS 1998г, като за 3 дни изминах 1500 км и се наслаждавах на всеки един км от пътешествието, разбира се преди това беше обслужен от до както си му е реда.
Няколко дни след като се прибрах, установих че имам лек проблем - теч от лявата страна на резервоара (много малка ситна дупчица, почти незабележима). Натърках там където е теча със сапун (така ме посъветваха) и веднага спря да тече, за да мога да сваля резервоара без проблемно. Вече е свален и източен, свалена е помпата (също ще бъде ревизирана и обслужена) като дори и изплакнат и леко почистен от вътре, но все още има някои други боклучета.
Та в този ред на мисли искам да попитам за съвети и идеи как да отстраня проблема, с какво може да се почисти отвътре?
Благодаря предварително!
Коментар