Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW-та... някакви

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BMW-та... някакви

Добре де! Недей да се сърдиш, пуснал си тема и се събира спам. КТМ-а си е як и колегата мисля, че го е пуснал като контраракурс на това БМВ-недоразумение, според мен.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=ZW-62AN-F88&feature=fvw
      Последно редактирано от Тануцо; 01-10-09, 20:04.
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Стар неофициален проект на БМВ http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=17931

Коментар

С с с абе БМВ коли не са се научили да правят тръгнали скоростни АТВ-та . Крайно време е да се пренасочат към не толкова претенциозен бранш като сескотостопанство - плугове ремаркета сеячки и тн .
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
            С с с абе БМВ коли не са се научили да правят тръгнали скоростни АТВ-та . Крайно време е да се пренасочат към не толкова претенциозен бранш като сескотостопанство - плугове ремаркета сеячки и тн .
            Наистина темата е общи приказки, и не че защитавам дадена автомобилна марка, но кое в автомобилите BMW смяташ, че не е донаправено???? Особено новите модели???

@ Драго: Цената ме изуми!!! 64 500$ !!!!!!?????
            Per aspera ad astra.

Коментар

Какво и е на цената скромно но от сърце,пък и гъзарията цена няма
              Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                Наистина темата е общи приказки, и не че защитавам дадена автомобилна марка, но кое в автомобилите BMW смяташ, че не е донаправено???? ...
                А, ма те БМВ и коли ли правели

Като всяка водеща компания, и БМВ могат да си позволят да харчат пари за неприемливи на пръв поглед проекти

Коментар

Колега БМВ са добра марка коли, но ми е дотегнало от "специaлисти" качили се от жигула на БМВ да ми разправят, че БМВ били най-великата марка , без да са пробвали нещо японски или американско ( изключвам царя на колите мерцедес , за него няма смисъл да говорим ) ! Или да ми сравняват някви си мъртви М5 , М6 и тн. със супер коли като ферари, мзетрати макларан, ламборджини и тн .

И да истината е че вече последни те им модели са наистина конкурентни на мерцедес, ауди и др. , но предишните им модели са пълна скръб .

Мога да защитя всяка една от тезите си , че даже да добава и още, но това е тема за БМВ МОТОРИ , а не коли .

Не съм карал мотор БМВ , но достатачно ми е да предпочета нещо японско само като видя цената им !
                  Последно редактирано от Тануцо; 03-10-09, 13:41. Причина: правопис
                  http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Ето ви и едно от мен.
                    Прикачени файлове
                    I am just a simple man.

Коментар

http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
                      Не знам дали и това не е поредната мостра ,на някой дизайнер но и да е на мен ми харесва.
                      А това е един GSM http://www.machineartmoto.com/GSM/

Коментар

Много е хубав, но стават все по шосейни мотори тези GS. Доколкото знам този модел сега на някакво изложение ще се представя като нов
                        Последно редактирано от boiko73; 15-10-09, 10:54.

Коментар

Е, точно в тази тема няма нужда да се обяснява, кой какъв е, какво е карал, кара или ще кара. Темата е за модели БМВ, които за мен лично са интересни. Както беше писано някъде - Няма лоши марки има лоши стопани. Нека се въздържаме от квалификации

Коментар

Ако това "Новото 1300 GS" ... е истина ..... жалко .....
                            То си е шосейна бегачка.
                            Само като му видя седалката ... особенно задната .... каката отзад на всяка дупка ще скача върху степенките за да се намести ....

Да се надяваме ли, че стария 1200... ще се продава по-евтино ...
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Това си е нещо-си-правена 650ка.
                              Зима иде

Коментар

BMW LORIDER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X