Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тук да се похваля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На гости на ЗМЕЯ

Аааа, Джорджо, и ти ли бре! Аде добре дошЕл у клубО! Да ти е честита моторетката и много кефене ти пожелавам. Да разучиш трасетата около Сл. бряг сега през студения сезон, че да се кефим заедно на пролет.
    И я стига с тея Сузита, то и Ямахи с копчета има.

Коментар

До: Да се похваля...

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Хайде и аз в кюпа...
      Пробвах, хареса ми... разбрах какво се опитват да кажат Бойко и Змея, по-горе и... подписът ми набъбна...
      giorgio, ти пък как си купи Transalp, като никога не си се качвал на такъв мотор (или пък и преди го имаше него в подписа?!?) Да разбирам ли че си узаконил отколешната придобивка?

А за леката кавалерия, честито! Да споделиш впечатления.
      Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

До: Тук да се похваля

Иля, регистрирах и Сузукито... няма как, живея насред града... Вярно, на 200 метра от КАТ изключих двигателя и стигнах по инерция, а после го бутах, докато изляза... с този "Ремус" отзад, щях да видя номер през крив макарон...

Мони, въпреки екипировката, пак боли... земята твърда, че и ме удря... разказите по-нататък, когато започне да ме боли по-малко...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Топла топла чак пари , след дълго чакане вече е в ръцете ми , новата ми каска жалко че е така кофти времето и не мога да изляза да покарам с нея но ......... и тва ще стане живот и здраве !!!
          Прикачени файлове

Коментар

Честито!
            Колкото и да е здрава, по-добре да не ти се налага да разбираш!

Остава да изстине (каската) и да пишеш как се усеща при реални условия.
            (Което отваря темата за специалната тема за екипировка при експедиционните машини и ездачи...)

Като гледам е почти 1:1 с N103 - интересно ми е дали ще шуми - че на мен леко дразнещо ми свири вятъра, когато съм без тапи за уши.
            Последно редактирано от Shider; 20-01-10, 20:55.

Коментар

Първоначално публикуван от Shider Преглед на мнение
              Честито!
              Колкото и да е здрава, по-добре да не ти се налага да разбираш!

Остава да изстине (каската) и да пишеш как се усеща при реални условия.
              (Което отваря темата за специалната тема за екипировка при експедиционните машини и ездачи...)

Като гледам е почти 1:1 с N103 - интересно ми е дали ще шуми - че на мен леко дразнещо ми свири вятъра, когато съм без тапи за уши.
              еми това си е марка на Нолан груп , другата марка е X-LITE , нормално е да имат общи черти , и аз съм любопитен да видя как е върху мотора , сравнена със SHARK-а я усещам по лека , във вдигнато положение видимоста е перфектна , баланса е добър тежеста се усеща горе долу по същия начин както при свалена , вдигането и свалянето става лесно с едната ръка и дори с по дебела ръкавица не е проблем , очилата също лесно се спускат и вдигат , особенност е откопчаването което си е патент на Нолан и докато му хвана чалъма ..... , вътрешноста ми се струва малко по твърда отново сравнена със SHARK-а,запотяването отсъства пинлока си върши работата . За сега това са ми наблюденията , ако се налага модераторите могат да ми обединят постовете и да ги преместят в друга по подходяща тема !!!

Коментар

Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
                еми това си е марка на Нолан груп, другата марка е X-LITE...
                Грекс не е ли лоукост марката на Нолан? Дано все пак да е по-добра от Нолан защото съм недоволен от Нолан N103. Основния проблем е с вътрешния визьор - може би, защото на Нолан им е за първи път да правят такъв, но механизмът работи в пъти по-тегаво от механизма на Айрох с вътрешен визьор, а цената на Айроха е 350 лв. срещу близо 1000-та лв. на Нолана
                Ако Грекса позволява блу туут комуникация - не те съветвам да се набутваш, защото моята не изкара и един сезон и слушалките започнаха да гъгнат, а си беше 300 и кусур лева тая пущина.

Коментар

Първоначално публикуван от Оги Преглед на мнение
                  Грекс не е ли лоукост марката на Нолан? Дано все пак да е по-добра от Нолан защото съм недоволен от Нолан N103. Основния проблем е с вътрешния визьор - може би, защото на Нолан им е за първи път да правят такъв, но механизмът работи в пъти по-тегаво от механизма на Айрох с вътрешен визьор, а цената на Айроха е 350 лв. срещу близо 1000-та лв. на Нолана
                  Ако Грекса позволява блу туут комуникация - не те съветвам да се набутваш, защото моята не изкара и един сезон и слушалките започнаха да гъгнат, а си беше 300 и кусур лева тая пущина.
                  ами не знам какво разбираш под тегаво ....... но на тази вдигането и свалянето си става лесно и безпроблемно , с един пръст и минимално усилие , в един сайт на организация тестваща безопасноста на каските, на Грекса му дават 4 звезди колкото много други далеч по скъпи марки , според мен липсата на графики определя по ниската цена спрямо Нолан и Х-лайт,материалите от които е изработена са същите като на Н82 например гаранцията е 5 години и т.н. , няма система за комуникация ,другото което ме накара да се спра на нея е лесното намиране и разнообразие и на най-малкия детай било външен или вътрешен визьор , механизми и др. , за Шарка се оказа истинско приключение да открия тъмен визьор а като открих не ми се споменава цена че лошо ми става

Коментар

И на моята 103ка започва да става сравнително тежко движението на вътрешния визьор след няколко месеца употеба, или след няколко км по силно запрашено... Ама почистване помага - свалям тъмния визьор (така или иначе се покрива с прах навсякъде) и се вижда как започва да задира в краищата. Ако и след това почистване чуствам затягане - свалям и стиропорните пълнежи под възглавничките на бузите. Там пак забърсване на прахоляка и съвсем леко смазване с WD40...
                    Тези няколко минути обслужване осигуряват няколко месеца нормално каране без никакви проблеми.
                    А ако бях дал близо 1000лв за тая каска сигурно щеше да ме е яд... Какви са тези цени!?!?! Моята веднага я продавам на 1/3 от 1000лв... Мнението ми е, че е леко е по-скъпа и определено малко по-добра от Аирох за 300-400лв и доста от Каберг в тоя диапазон. 102ката сякаш ми е по-тиха, но тази глупава тъмна външна бленда...

И аз да се похваля - снощи до късно опъвах кожа и щраках с телбода. Резултата определено надхвърли моите очквания - прясно тапицирана стандартна седалка за В-Стром:

Кожата е специално подбрана да не се пързаля. Надявам се да е станало здраво.
                    Остава слънцето да започне да си върши работата, та и задника ми да и се порадва...

Коментар

От: До: Тук да се похваля

От вчера джиткам ей тази машинка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25062010362.jpg
Прегледи:1
Размер:186.4 КБ
ID:5188493

Коментар

Честито, със здраве да си го караш! От мобилето ли го взе този мотор, че май там съм го гледал... страсти, какво да се прави

Коментар

Доста бързо ги менкаш Да ти е честит! Това кое Варадеро е - с 5-те или с 6-те скорости, че не им разбирам много на тези модерни машини
                          Yamaha XT​M600E '98
                          Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

От: Тук да се похваля

Честито и на двамата.Да си ги ползвате години наред без аварии/

Коментар

Първоначално публикуван от lost child Преглед на мнение
                              От мобилето ли го взе този мотор, че май там съм го гледал...
                              Всъщност мотора е от Дупница, а пък и аз съм от там...не съм гледал мобилето може да е имал обява и там. Направих бартер с минимално доплащане.
                              Модела е с 5 скорости и карбуратори...догодина живот и здраве(и пари де ) ще го менкам за инжекцион и 6 скорости.
                              Поздрави!

Коментар

От: Тук да се похваля

И двамата да сте здрави и послушни .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X