Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AC/DC в Белград

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• AC/DC в Белград

Беше невероятно !
    Трябваше да тръгна в понеделник към Видин, да се влача бавно покрай Дунав-а и в деня Х да се озова пред стадион „Партизан”. Обаче се замотах. Твърде дълго и прецизно си поправях куфара и гръмнах деня. В сряда сутрин два мотора тръгват от едната страна на града, три мотора от другата. Избрах първите два, по време. Тръгваха по-рано. Крайната цел за всички е „Партизан”. Дафин е пъхнал някакъв трак в Зумо-то и понеже му е забранил магистралите се съгласяваме и тръгваме. След Пирот хващаме на север по малки 3то класни пътчета с приятни завои и лоша настилка. Движим се успоредно на прохода Петрохан, но сме в сръбско. На почивката Румен (BMW R1200RT) нещо не е щастлив Много дупки, баси пътя... аре да излизаме на нещо по-главно. Ние с Дафин се хилим. Пътя си е ОК. Обаче след 20-30 км. Дафин дръпва през едно село, влиза в тесен междуселски път, от там стигаме другото село, вилната му зона и от там – в шипките
    Моя ГПС се мъчи милия да ме върне на пътя, но по едно време откри малката черна чертичка в картата си и преизчисли новия маршрут. Спираме до храстите идва Румбата. Дафин се хили, аз само вътрешно. Мисля си, това е някакъв номер. Дафин иска да вкара Румбата в приключение. Ще мина, все пак те са с момичета по моторите, аз съм сам – няма страшно. Най-много да се наврем едно-две дерета напред, някой да се счупи и да изкараме весело. Имам храна, вода, някой каза,че има дискове на Диси, значи тук ще е концерта Тръгваме. Дафин отпред, аз след него. Храсти, шипки, аз не мога да спра да се хиля в каската,” НЕ, това не е вЕрно”. Караме по неизползван коларски път, на 400 км от Белград и бързаме за концерт Излизаме на една полянка, от която продължават две пътечки. Спираме. RT-то : Аз се връщам. Аз мълча. Дафин: „Аре още малко. ОК връщаме се”. Обръщаме слизаме в селото. Румен го няма. Пушим цигара, аз тръгвам нагоре. Румен бесен. Паднал в един коловоз, спукал десния куфар, девойката се поодарила. Абе – тъпо, ама нямаше много сръдни.
    Избираме най-краткия път към по-главен и потегляме. Спирка за обяд, плескавици, вешалици ..
    Съвсем навреме се озоваваме в Белград. От файла, който Мони пусна с къмпинзи в Европа си бях дръпнал координатите на единствения(според този файл) в Белград къмпинг Дунав. Намирам го. Работи. Добър ден, мотор+човек+палатка=728 динара. 8 евро. На брега на Дунав подстригана трева, сянка, място за моторчето и топла вода в приличната баня. Съседите – норвежци с три, четири каравани и още някакви. Пълно спокойствие. От там – градски транспорт и „Партизан”
    За концерта после ще разправям. То е отделно преживяване
    Даже мислехме темата да е До Белград по черно или По черно на концерт ...
    ______2
    Е = MZ

До: AC/DC в Белград

Завиждам ви благородно за пътуването и най-вече за концерта.

Коментар

Пътуването си беше прекрасно, особено връщането покрай Дунав-сложих го веднага в топ 10 близки маршрути, обаче концерта беше нечовешки
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Тук съм сложил малко снимки от невероятното преживяване http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=51797&page=2
        [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
          Пътуването си беше прекрасно, особено връщането покрай Дунав-сложих го веднага в топ 10 близки маршрути, обаче концерта беше нечовешки
          Незнам дали Димо е снимал и има ли намерение да пусне снимки, но аз не мога да се въздържа и ще пусна няколко, направени с фотоапаратче тип сапунерка

С групата на Димо и Дафин, макар и с няколко часа разлика, избрахме един и същи маршрут за прибиране. Наистина беше страхотен (пътят, природата, селата); кръгзорът ми за неангажиращо дву дневно каране се разшири с още 100 км.на запад ...

И на другия ден ...

Както каза Оги "Добре, че имаме очила, да се познаваме кой сме"

...
          Последно редактирано от giorgio; 30-05-09, 08:21.
          Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Не, изобщо не съм снимал. Нямам нито една снимка
            Абсолютно независимо сме избрали един и същ маршрут. Даже като гледам къде сте почивали :

... и мястото за спирки е било едно и също. Само рибената чорба е различна
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Мария, изненадан съм от способностите на фотоапарата ти!!!!! Снимките от концерта са по-добри, отколкото очаквах.

Давам още един глас в подкрепа на това, че беше страхотен концерт и великолепна разходка!!! Изкарах си много добре. Искам пак

Някаква идея се прокрадна в главите ни по време на пътуването покрай Дунав - да се хване реката от единия край и да се стигне до другия. Все трябва да има пътища покрай нея. Гледките си заслужават.

Коментар

[QUOTE=Оги;756907]Мария, изненадан съм от способностите на фотоапарата ти!!!!! Снимките от концерта са по-добри, отколкото очаквах.

Той, да ти призная, фотоапаратът сам не снима... Да ти го дам да пробваш?

А тази идея и аз я имам... да вземем да се организираме освен...
                Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Оги Преглед на мнение
                  ...
                  Някаква идея се прокрадна в главите ни по време на пътуването покрай Дунав - да се хване реката от единия край и да се стигне до другия. Все трябва да има пътища покрай нея. Гледките си заслужават.
                  От Шварцвалд до Черно Море ?

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                    От Шварцвалд до Черно Море ?

Не си казал, не сме тръгнали....
                    Може и обратно да започнем, срещу течението, да ни е по-трудно ...

Коментар

До: AC/DC

Ако водите деца на концерта в София, попълнете си декларациите предварително.Единия екземпляр се оставя на КППто а другия седи у вас до края на концерта.
                      http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf
                      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X