Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Форумна Пътна помощ в Албания
Свий
X
-
Форумна Пътна помощ в Албания
23Отворил е сервиз там21.74%5Снимката е монтаж, ти нокога не си стъпвал там13.04%3Случайно спря до мен точно 2 минути след като изгаснах аварийно65.22%15Последно редактирано от damon; 01-09-14, 16:31.Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.infoТагове: Няма
-
От: Форумна Пътна помощ в Албания
Колко е малък света... За тия дето не ги слушат главите... ;DПоследно редактирано от Ilarioncho; 01-09-14, 15:19.Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info
-
Не се отваря прикачения файл. Напишете малко по-подробно, че не мога да позная... предполагам, че там /в Албания/ се е счупил и за да продължи е необходим някакъв ремонт... или съм сбъркал?!?Първоначално публикуван от Ilarioncho Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]736520[/ATTACH]Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Вие с г-на ти Чурова сте в Албания и сте там с леки ендура дето са без регистрация ,(а едно птиченце ми каза , че е така) да вземете да напишете как влязохте , записваха ли ви ги някъде и други такива относно формалностите .
Коментар
-
Как се оправяте с езика,че аз в Косово полудях ,никой не иска да говори английски за сръбски да не говориме или друг славянски!От 5 човека я направил комуникация с един ,я не ,дори и в някои от големите магазини!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
С блага дума и нЕкой лев се постига малко повече, отколкото само с блага дума или само с нЕкой лев или пък с не толкова блага дума. Пък и албанския е произлязъл от българския (питайте Търтея) и все още се води част от балканския езиков съюз.Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеКак се оправяте с езика,че аз в Косово полудях ,никой не иска да говори английски за сръбски да не говориме или друг славянски!От 5 човека я направил комуникация с един ,я не ,дори и в някои от големите магазини!
По съществото на темата - Чуров явно е отворил сервиз там. Трябва да се усвояват новите пазари.
Коментар
-
Според мен тая снимка е долна инсинуация,или нещо от рода открийте 7 разлики.Тея африки не се развалятGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Аха ... само дето са м'ноо яки и къртят грайфери от гумата, а следващия ден скъсах верига.Първоначално публикуван от churov Преглед на мнениеРазвалят се след ,като ги тунинговаш

Иначе са вечни
.... .....
Добре, че беше Емо да ме прибере от прерията ...Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
И к'во с'я? Само на мен ли нищо не ми е ясно?!?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
s_s1, посланието на темата е "Стават чудеса!"
.
Да отидеш в супер непопулярна туристическа дестинация - село Химаре, Албания (да ме прощават ако е градче),
да ти се счупи мотор с който си обиколил "половината свят" (хиперболизирам) без никакви проблеми
и абсолютно случайно до теб да спре колега от форума на 2-рата минута след като мотора е изгаснал аварийно...
в интерес на истината още не бях дори слязал от мотора... да ти оправи мотора, па и да почерпи...
Е няма такава случка!! :-)
СЪДБА или ЧУДО!
.
И сега в допълнение CarTest докладва още една подобна...Последно редактирано от Ilarioncho; 12-09-14, 19:10.Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info
Коментар
-
Проблема беше в прекъснат проводник (и втори на път) поради съединяването им с лустър клема. От вибрацийте и притискането от винта на лустър клемата кабела се беше счупил при връзката (буквално). Естествено лустър клемата не е там заводски, а мое (издържало няколко десетки хиляди км, но все пак очевидно неудачно) решение. За това и майтапа с тунинга
.
И тук ще цитирам Ники (Scrapheap), че лустър клемите нямат място по мотра. Вече доказано.
Та ето и моят глас в тази посока, запоявайте калпавите връзки, не ползвайте лустър клеми. Дръжте си клемите в сервизният комплект ако се наложи да захванете нещо само временно, на път.
.
И още веднъж да благодаря на Янко за отзивчивостта!! 3 дни след това се хилих като зелка всеки път като се сетех за съвпадението и абсурда на ситуацията. Това беше най-забавната авария EVER.Последно редактирано от Ilarioncho; 12-09-14, 20:20.Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар