Забавлявайте се! Надявам се, че вашият мотоциклет не е между тях.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Класация на 100-те най-грозни мотора в света....
Свий
X
-
Класация на 100-те най-грозни мотора в света....
Забавлявайте се! Надявам се, че вашият мотоциклет не е между тях.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - ForryТагове: Няма
-
От: Класация на 100-те най-грозни мотора в света....
Не е като при колите- с изявени лидери. Всеки си има чар.
Избрах си 2-3 модела само като такива които не бих карал.
Най-грозни са старите машини, но пък тогава такива са били дизайните и технологиите.Sent from my Nokia s fenerche
-
Този, който е направил класациите, явно е голям комплексар.
Не видях най-грозните мотори, за сметка на това имаше доста, които са дали стил на модели след тях.
П.П. Владич, ГС-а е един красив...странно защо го е пропуснал.
Коментар
-
Защото Ванка, ГС-а е сред най-красивите....
А сега сериозно. Човека си е написал точно съображенията за всеки отделен модел, който е вкарал в тази класация. По някои от моделите има тук там и добри решения, които също са отбелязани, но е ясно, че няма как на всички вкуса да и вижданията да са еднакви. Свят голям, хора и изгъзици всякакви.
Ето ви още една подобна тема. Можете да се "порадвате" на въображението и вижданията на саморасли "конструктори" на колхозен тунинг.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Какво не им харесвате ? СТРАААААААШНИ МОТОРИ!
Особено оня дето е като контейнер за боклук (дето са спрели полицаите до него ).....
. Нито един от тях не е направен да се кара, а само да събира погледи . Така ме е яд , че в Харков не снимах златния мотор(ОГРОМЕН ХРОМИРАН ЧОПЪР, ама вместо хром, злато). Толкова ме впечатли , че нито се сетих да го снимам, нито да го запомня каква марка беше
. Хора разни , идиоти разни!!!!!
Коментар
-
Нищо сериозно не е написал човека! За мотори приети с възторг (като дизайн) от публиката е писал пълни небивалици...Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеЗащото Ванка, ГС-а е сред най-красивите....
А сега сериозно. Човека си е написал точно съображенията за всеки отделен модел, който е вкарал в тази класация. По някои от моделите има тук там и добри решения, които също са отбелязани, но е ясно, че няма как на всички вкуса да и вижданията да са еднакви. Свят голям, хора и изгъзици всякакви.
....В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Коментар
-
Хааа,моя е в класацията на 10 те хипер мотора,доколкото разбрах го дразни зеления цвят основно,в същата класация са и варадерото и ТДМ-а.Според мен,автора е стоял доста на слънце,ще ми се да имам и грозен тдм и хондатаПоследно редактирано от Roninn; 10-03-14, 23:52.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
И аз съм имал късмета да притежавам и да карам два от изброените в класацията "изроди"....
Хонда Магна V 45 и Ямаха ТДМ. Даже първото си по-далечно пътешествие извън България направих точно с Ямахата. До Бодрум - Турция през 2001 година.
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
А бе кви ги говори тоя ,бе - чуждият мотор задължително е грозен,а моят е най- красивия
Има грозни жени ,но не и мотори ....PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
турърите само като видиш и ти стига...
BMW F800ST
Kawasaki 1400 GTR
BMW R1200RT
а дори и Honda Pacific Coast... ГРОЗНИ?!
е, другите са поизчанчени - напр. Амазонас-а, ама...
и за круизърите не съм съгласен, и за Bizarrobikes...
а пък за Ducati Multistrada - от Hypermotards - кво да говорим...
точно един от обратните примери - за абсолютна красота!
пича яко се избазикъл
но поне ни обърна внимание на темата за вкусовете и стиловете...
то при вас е сняг де... може и да си лафим, ама тук вече си е 16 градуса...
и яко се бръмчи...Последно редактирано от ivied; 11-03-14, 20:02.
Коментар
-
Утре ще е към 20 градуса и даже съм на кормуване с мотора !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
А-а-а,тука вече внимавай,щото на една от тия марки феновете са доста обидчиви!Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеА първите три са като взети от Трансформерс, не че има нещо лошо във визиите за бъдещето...Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар