След доста гледане, мислене, чакане и каквото друго ви хрумне, се обзаведох и аз с една Honda Transalp XLV 650(). Годината е 2002. В момента се запознаваме с машинката. Аз си мислех, че ще съм и тежък, но май е по-скоро обратното. До сa сменeни предна гума(задната изглежда да има още живот в нея), сменено масло и филтър, нов акумулатор... от утре ще е с ново огледало, защото старото явно стърчеше доста
.
Какво мисля да направя - да прегледам свещи и въздушен филтър, който на пръв поглед не можах да видя къде е, но ще го открия
.
Мисля че краш баровете са задължителни, но нещо вътрешно ме спира да дам 350 лева за 2 метра тръби огънати по специфичен начин. Ще го преглътна явно
... Нещото, което ме дразни, е че слюдата(от по-високите е) поскърцва и вибрира при движение. Някой да е имал подобен яд и дали има идея как се лекува(изключвам рязане, махане, а и дупчене за сега, май.)
Дайте идея какво да огледам друго и от къде мога да очаквам изненади. Какво не трябва да вадя от куфара според вас?
Май трябваше да започна с това, че този ми е първи мотор и ако нещо му стане ще го гледам като голям камък
Така или иначе съм с добрите намерения да си станем приятели с него и да си решаваме взаимно проблемите.

Какво мисля да направя - да прегледам свещи и въздушен филтър, който на пръв поглед не можах да видя къде е, но ще го открия

Мисля че краш баровете са задължителни, но нещо вътрешно ме спира да дам 350 лева за 2 метра тръби огънати по специфичен начин. Ще го преглътна явно

Дайте идея какво да огледам друго и от къде мога да очаквам изненади. Какво не трябва да вадя от куфара според вас?
Май трябваше да започна с това, че този ми е първи мотор и ако нещо му стане ще го гледам като голям камък

Коментар