Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотоциклет на автовоз?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотоциклет на автовоз?????

Здравейте,
    Предстои ми да ми транспортират машината на автовоз...Много ги оглеждах дали е възможно..и според мен да възможно е..Превозвача е превозвал няколко пъти мотоциклети и каза , че няма проблеми....Мотора ще е напряко на палтформата. Някой правил ли го е досега и какво бихте ме посаветвали????? Мотора е BMW R1100GS..
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

От: Мотоциклет на автовоз?????

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
    Здравейте,
    Предстои ми да ми транспортират машината на автовоз...Много ги оглеждах дали е възможно..и според мен да възможно е..Превозвача е превозвал няколко пъти мотоциклети и каза , че няма проблеми....Мотора ще е напряко на палтформата. Някой правил ли го е досега и какво бихте ме посаветвали????? Мотора е BMW R1100GS..
    Въпреки че моят е по-малък,аз съм го товарил три пъти на автовоз.Всичко зависи от шофьора,моят си беше приготвил специално стари матраци и мотора идваше без драскотина.
    Beta 450 RR-Factory
    0039 3206052599

Коментар

И аз това си мислех , но няма да съм там като го товарят..
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

KTM-а ми го докараха на автовоз от Германия. Бяха го качили на пряко и не беше тапициран с нищо. Нямаше и драскотина за разлика от сега.
        BMW F800GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X