От: Краден мотор?!?! Или случки в Абсурдистан...
Момчета, верно живеете в Абсурдистан.
1. Къде по белия Свят полицията /КАТ/ се занимава с регистрация на МПС? Тук, или в Германия, например, това е работа на Префектурата по местоживеене. В България това трябва да е Общината.
2. Защо ОЛЕЛЕ се ходи при нотариус за покупко-продажба на МПС? Да не купувам/продавам Версайския дворец?
3. Откъде накъде на КАТ се дава право да ''доказва'' дали МПС-то е ''чисто'', или гепено? Във Франция има сайт в интернет - влизаш, вкарваш данните на МПС-то и на момента получаваш инфо дали всичко е наред, принтиш го и с кеф го завираш в сурата на гения-шимбав полицай, който ти вика, че си крадец-измамник.
4. Докога тумора КАТ ще трови хората?
5. Докога тумора КАТ ще има ТОТАЛНА власт спрямо всичко що е МПС в България?
6. Докога ще съществува унизителното ''номер на двигателя''?
7. Докога Бълхаристан зорлем ще прави хората престъпници?
Момчета, верно живеете в Абсурдистан.
1. Къде по белия Свят полицията /КАТ/ се занимава с регистрация на МПС? Тук, или в Германия, например, това е работа на Префектурата по местоживеене. В България това трябва да е Общината.
2. Защо ОЛЕЛЕ се ходи при нотариус за покупко-продажба на МПС? Да не купувам/продавам Версайския дворец?
3. Откъде накъде на КАТ се дава право да ''доказва'' дали МПС-то е ''чисто'', или гепено? Във Франция има сайт в интернет - влизаш, вкарваш данните на МПС-то и на момента получаваш инфо дали всичко е наред, принтиш го и с кеф го завираш в сурата на гения-шимбав полицай, който ти вика, че си крадец-измамник.
4. Докога тумора КАТ ще трови хората?
5. Докога тумора КАТ ще има ТОТАЛНА власт спрямо всичко що е МПС в България?
6. Докога ще съществува унизителното ''номер на двигателя''?
7. Докога Бълхаристан зорлем ще прави хората престъпници?
....а аз не знам какво става, едиственото ми нарушение беше, че не бях измил мотора след последното каране и номера беше зацапан. От онея хубостници се яви един дето ми се качи зад мен и хайде към 1во РПУ приположение, че даже не знам какво съм направил и защо съм го направил...с ескорт до районното и без никакви обяснения защо и какво. Оставиха ме да чакам още едни 45 минути, додоха нарая 2ма следователи и ме питат "Какво си правил с този мотор?"
0888984256
Коментар