Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прекрасен пътепис

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прекрасен пътепис

Странно е когато единят ти син е хабитуриент да очакваш втори, но при мен това е факт... Даже направи един кратък трип до Тасос, без да знае . Майката изрично държеше да е с Африката.
    Тази година доста пообогати моторджийската популация, което е добре.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Честито Илко, много да ви надува главите и като порасне да ти скъса Африката от каране
      Yamaha XT​M600E '98
      Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Илко, стягай се баце и да криеш ключовете от мотора

Коментар

Честито той като порасне, няма да има мотори, а летящи чинии и ще ни се присмива, ама пътеписите му ще са я от Марс я от Венера ))

Коментар

Ареее, Марс, Венера... дай боже! Все ще скатае Ивчо баща си в единия куфар да ме стовари там, та да взема да се поотъркам малко в ония мити палави марсианки... Малииии....

Аз пък в замяна и за да не може да откаже аз ще го натоваря скоро в един от моите куфари и ще го поразходя по нашите български пътища - че те са си направо като повърхността на Марс, да свиква Е, скоро, скоро, колко да е скоро, не вярвам майка му да ми позволи таквоз нещо в близките няколко години Само да не вземе Ба'т Бойко до тогава да поправи всички дупки по пътиищата, че ще трябва само на разкази и снимки да се осланям

А за ключовете... Ба, ша ги крия... няма такова нещо. Защо мислите си купих косачка (втори мотор) т.е. дано ми остави поне косачката да покарвам от време на време Ти, Иване, нали по същите причина не си продаваш скутера

И май наближава момента да направим една Мото-бебешка сбирка
            Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Еее, честито! Да е жив и здрав малкия!
              LZ2NKM

Коментар

Е т'ва ще е най-ревящата сбирка. А трасе за колички ще има ли, че нашата е с червени амортисьори, демек резачка

Коментар

Скутера не го продавам, щото не слизам от него. Голяма благинка е за града и наоколо. Тенерето събира паяжини в гаража, Витарата и тя.
                  За малкия - не му давам наклон, каквото сам си реши.
                  Бебешка мотосреща може да направим, но да "забравим" майките, че да полудуват децата на спокойствие

Коментар

Илко да ви е жив и здрав и да го слушате много
                    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Ееее, Бойко, не е честно, вашата е тунингована за Formula 1.
                      За да изравним силите ще лепна на нашата една лепенка REMUS. И без друго е тъмно синя - същия цвят като Golf-у

Вместо прекъсвачи ще има ревове и плач.
                      Вместо бира, ще се леле мляко.
                      Вместо палене на гуми, ще има запалване на някое непослушно дупе с шамарчета.
                      Вместо флагове на мото-клубове, ще се веят пеленки.
                      Моторите ще са играчки, а мотористите ще пълзят до тях на старта.
                      Вместо мирис на бензин ще се носи "ухание" на използвани памперси.
                      Романтика...

А пък майките ако не ги вземем рискуваме не децата да полудуват, а ние да се подлудим
                      Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X