Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блог във Форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блог във Форума

Отварям думата за блоговете, не защото ми е кой знае колко важно да имам блог, а за да обсъдим възможностите му, както и ползите от това животно ...

По време на пътуване повечето сме се сблъсквали със следния проблем.
    Срещаш се с някой по пътя в друга държава, говорите си, изкарвате известно време заедно, после той ти подава визитка, а аз какво ? Нямам си личен сайт. Нямам и фейсбук регистрация и за сега не искам.

Знам, че след пътуването ще кача снимки тук, ще споделя ... и т.н.
    Обаче е напълно невъзможно да кажа на един поляк примерно "Гледай сега, отиваш на www.offroad-bulgaria.com, после търсиш третия раздел отгоре надолу, после втория, после ъъъ ти нали ползваш кирилица, търси "Текущи пътувания''... и т.н.

Или пък влез в темата .php?do=newtread&f=xxxx

Ей затова измислихме следното.
    Блоговете в нашия форум да са с адрес на потребителя

В този смисъл моят стана dimo.offroad-bulgaria.com

Е това вече лесно се помни

Т.е. всеки от нас може да има блог с подобно име.

Сега остана съдържанието ....
    Аз нещо мъчих ... да го направя двуезичен, да му променя цветовете, шрифтовете и т.н. Заигравка си е, но лесно може да се ориетнтираш за публикациите на този човек или тези, които го вълнуват.

Друго важно е, че за да напише някой коментар в блога ти, не е нужно да е регистриран тук!

Т.е. всеки може да напише коментар, но трябва да го одобрите вие сами(заради спам роботите)

Мисля, че тази екстра има смисъл за хора, които не са "узрели" за собствен сайт (да си купят домейн, да плащат хостинг, да си го поддържат), какъвто съм аз примерно

Ако се сещате и за други функционалности, казвайте ...

Аз все още го изследвам

P.P.
    Доколкото публикувах адреса dimo.offroad-bulgaria.com в клипа в youtube, блога за 4-5 дни е посетен 1000(хиляда пъти). Е, няма нито един коментар, но това е друго Това е щото блога не е станал готин ...
    ______2
    Е = MZ

От: Блог във Форума

Нещо са доста малко опциите за този блог, за да стане в добър външен вид. Ако може да се вземе външен шаблон да се интегрира тук ще е много хубаво. Има такива безплатни. Blogger e такъв пример и там лесно се нареждат картинки, текст, шрифтове. Обаче хич нямам идея дали това може да стане тук. Иначе и аз в Африка усетих необходимост от такова нещо, след като с чужденци си разменяхме блоговете - тоест те ни даваха техните, пък ние нищо.

Коментар

Аз не знам кое е по-лесно щото никога не съм имал друго Обаче
      -слагането на картинки е по същият начин, като във всяка тема тук
      -можеш да си създадеш твоя организация, не много по различна от всеки друг блог, който съм срещал
      -под всеки пост във форума има бутон "Публикувай в блог", което значи че с един клик меткаш съответния пост в твоя блог и всички, които са абонирани за него разбират, че на теб нещо ти е важно
      -съответно можеш там да дискутираш "нещо/отделен пост/случка" с твоите приятели или тези, които си определил да четат блог-а ти

Ми не знам, за сега не ме "стяга" никъде продължавам изследването ... Ти какво не успя да направиш ?
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Не разбрах само, ако вече съм пуснал нещо в блога как мога да го редактирам, ако поискам?
        Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Аз направих един бърз тест и се опитах да го изтрия. Сега си седи в общия блог въпреки, че казва, че е изтрито. Димо, можеш ли да го изтриеш или само аз го виждам?
          You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Първоначално публикуван от Aloud Преглед на мнение
            Не разбрах само, ако вече съм пуснал нещо в блога как мога да го редактирам, ако поискам?
            Появява се молив горе до заглавието на блога(като минеш с мишката). Натискаш молива и редактираш.

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
            Аз направих един бърз тест и се опитах да го изтрия. Сега си седи в общия блог въпреки, че казва, че е изтрито. Димо, можеш ли да го изтриеш или само аз го виждам?
            Само ти си го виждаш
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Благодаря!
              как не отрких това сам
              Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X