Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отделна тема "Места за нощувка"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отделна тема "Места за нощувка"

Докато се ровя и проучвам маршрути и пътувания ми хрумна, че може би няма да е зле да има една тема, в която да се систематизират само проверени (в смисъл използвани) места за нощувка, като хотели, вили, квартири и т.н. Най-добрият вариант е ако информацията съдържа GPS координати/адрес, цена и обща оценка/резюме. Не знам дали да се включат и къмпингите или ще се претовари много. Така ще е по-лесно за хората планиращи пътуване. Може би ще е добре да се разделят по държави. Как мислите вие?

От: Отделна тема "Места за нощувка"

А тази тема не върши ли работа ?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=55732

Коментар

Ами Бойко, тя тая тема върши работа, но е просто една голяма база данни, каквито има не малко из интернет. При последното ми пътуване имаше 2 къмпинга в POI на ГПС-а ми, които реално не съществуваха, а спахме на друг, който не фигурираше в моите POI (които са записани пак от един подобен файл).
      На мен идеята ми беше за проверени (т.е. използвани) места, от които сме доволни (или не), които да са описани на едно място, а не разхвърляни по темите с пътеписи и пътувания. Примерно, аз съм ходил в Охрид, спал съм в хотел "Лале", взели са ми 20лв за нощувка, било е чисто и подредено и закуската е била богата примерно). Така всеки като ходи в Охрид, може да отвори темата, да види това което съм написал, и да пренощува на същото място, или дори да си направи предварително резервация ако реши.

Коментар

Прав си. Хубава е идеята да пускаме само места, на които сме били.

Коментар

Без да спамя темата,искам само да предложа две сигурни места за преспиване с гараж за моторите в Милано.Къщата не ми е голяма,но за двама колеги,винаги ще се намери място.При нужда от помощ,преводач или каквото и да било в Италия,можете да позвъните на тел. 0039 3206052599-Ицо.Стига да не съм на работа или зает,няма да оставя в беда никого.
          Beta 450 RR-Factory
          0039 3206052599

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X