Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща в Идилево (19-21.11. 2010)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Среща в Идилево (19-21.11. 2010)

Готино беше, както винаги. Трапеза и много мохабет за мотори и пътешествия. Имаше хора, които снимаха. Може и да качат някоя снимка. Качих се на мотора на Дъг под сайванта, естествено без да го паля и карам... Това нещо е просто ужасно. Аз съм стар моторджия, но не знам дали ще мога да карам това чудо... Не знам Дъг как го кара това Харли, но определено не всеки може да кара такова животно, да не говорим пък да пътешества с него...
    Много корав пич е Дъг!!! Евала!!!
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

Имам много голямо желание да посетя мотомотела в Идилево, но и този път Вашата организация съвпадна с "Тримата братя и златната ябълка", с нетърпение очаквам следващата среща, за да се включа и аз.
      Но поне пуснете снимки за тази.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Малко снимки

Коментар

Хвала, юнаци !

Наистина голяма идилия в това Идилево.

Коментар

Ето и малка част от кулинарните специалитети, както бяха обещани малко по нагоре в темата.

Коментар

И естествено главните действащи лица в кулинарията: Дани с повечето вкусотии които бяха по масите, Джорджо и както повечето сме свикнали с боба станал известен в средите около МотоКамп България - Джорджовия боб ,
              Аз(Иво) и полицая(Иван) мисля добре се справихме със скарата.

Коментар

Опааааааааа, тук хванах Слави в действие - очи пълни, ръце празни.

Коментар

Поздрави на всички ,които уважиха събитието.Беше страхотно и както винаги имаше много смях и интересни истории.Да сме живи и здрави да се видим отново и следващата година.Специалитетите бяха наистина ''Висша Класа"...
                  Това място е отредено и се е запазило всичките години за да събира "Свободният дух".....

Коментар

Еееех, завидях Ви! Ама ще си дойда аз, скоро ще си дойда.:-) Радвам се, че сте си изкарали добре, поздрави на всички!
                    Поли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X