Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОКТОБЕР ФЕСТ МЮНХЕН 2010-МНОГО БИРА И ДЖОЛАНИ
Свий
X
-
ОКТОБЕР ФЕСТ МЮНХЕН 2010-МНОГО БИРА И ДЖОЛАНИ
След като се нагледах, пробвах тренажорите и се яхах на моторите
някакво странночувство в мен напира-ПИЕ МИ СЕ БИРА.Газ кьм крьчмите, или по-точно Хофбройхаус.
това, може би е най-известната бирария в света.
малко инфо:
Хофбройхаус /кралска пивоварна/ е сьздадена през 1607г. от Баварския херцог Максимилян като разширение на кралските пивоварни.
24.02.1920г.-в Хофбройхаус е сьздадена Националсоциалистическата Германска работническа партия начело с А.Х.-известна като нациска партия
седящи места-3500Последно редактирано от boiko73; 05-10-10, 17:07.
-
От: ОКТОБЕР ФЕСТ МЮНХЕН 2010-МНОГО БИРА И ДЖОЛАНИ
Пьрво да благодаря на Бойко за редакцията и най-вероятно ще трябва пак да си поиграе/щото нещо не се справям-СРАМ/. Но да се вьрнем кьм фестивала.
Като на панаир
Тези кули бяха издигнати на входовете на бирариите-всяка участва сьс своята бира
Ние влизаме и се настаняваме в Льовенброй /львска пивоварна/.А там лудница, но аз сьм повече от доволен, защото веднага фокусирах еднолитровите халби или както казват тук-МАС, което значи една мярка ,а тя е литьр.Ето и няколко снимки от шатрата на Льовенрбой
Последно редактирано от giorgio; 07-10-10, 17:08.
Коментар
-
И се започва-БИРА след БИРА, ДЖУЛАН до ДЖУЛАН
А ето и как ги правят джуланчетата
И хората се веселят-пият, пеят и скачат в ритьма на някакви песнички, каито много приличат на детски и след края на всяка се вдига тост /цике, цаке, цике, цаке, хо, хо хо/. А песничните нямат край
Този образ постоянно ми говореше на Немски, а пьк аз сьм НИХТФЕРЩЕЙНи отговарям само с Я, но накрая се разбрахме.
Ставало вьпрос за момите на масата
Имаше и такива симпатяги
Цената за литьр бира
След около девет часов престой, неизвестен литраж бира, ен брой джулани и голяма веселба денят приключи много напоителнои естествено на изхода:
Най-посещаваното място
Последно редактирано от giorgio; 07-10-10, 17:12.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнениеАаааа....добре.....послушал си ме за "Хофбройхаус".....,ама да ти кажа дори и BMW-то ти малее
....к'ва ше я праим?
Поздрави,
мярка 1-следващата година отивам пак на феста и ще мина през музея да проверя не са ли извадили някой по-голям модел.
мярка 2-купувам си KTM и започвам да тренирам.
Коментар
-
Аааа, така няма да се разберем.
Джорджо, умишлено не увеличих снимките с джоланите. Сърце няма те ли бре. Сега съм на диета.
Иначе историята ме кефи, щото някак носи доста добро настроение.
Коментар
-
А как успяхте да уцелите масата с най-хубавите моми???КТМ-ма е по-малък от БМВ-то, като големина на мотора. Трябваше да пробвате Адвенчъра на БМВ. Той наистина е по-големичък и по-висок.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеА как успяхте да уцелите масата с най-хубавите моми???КТМ-ма е по-малък от БМВ-то, като големина на мотора. Трябваше да пробвате Адвенчъра на БМВ. Той наистина е по-големичък и по-висок.
веднага се паркираха.
Като казвам,че ще тренирам с КТМ имах впредвид този /ще се пробвам да смькна някое литьрче бира и 1-2 джулана/
А пьк за сега и ТДМ-чето ми е добре
Коментар
-
Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение...
Джорджо, умишлено не увеличих снимките с джоланите. Сърце няма те ли бре...
мъничко джоланче ли се плашиш?Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Английската градина/парка/-площ 34кв.км.През самият парк минава река, има езера, разхождат необеспокоявани животинки и на всякьде има бирарии
Красота и майсторство
До колкото знам от този модел са произведени само 40 брйки
HARD ROCK МЮНХЕН -това е специално за моя приятел Преслав
Коментар
-
И накрая малко класика
Понеже трябваше да се прибирамекьм Бьлгария си порьчахме такси
Вярно ,че шофьорчето се препоти ама ние какво сме виновни, че правят страхотна бира и крехки джулани.
Така завьршиха четирите дни от престоя ни в Мюнхен.
По не официални данни на Германските тайни служби Бьлгарските бираджии са се справили достойно.
А по официални данни Октобер фест е бил посетен от около 6 милиона души и са изпити над 7 милиона литра бира /без моите скромни 25-30 литра/.
Последно редактирано от grandvan; 08-10-10, 13:39.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар