Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Около света със Симсон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Около света със Симсон

Е може да не е около света, но в понеделник видях два Симсона (S51) натоварени с палатки, сакове и прочие в центъра на София, не успях да видя много добре, но номерата ми се сториха чужди(немски може би?). Обиколих няколко пресечки, но така и не ги видях повече, отдалеч изглеждаха доста препатили, и като чели минали доста километри, някой друг да ги е мернал?

От: Около света със Симсон

И аз ги засякох в София, само че бяха три симсона. Направих и снимка с телефона. Ще се опитам да я постна. Бяха двама младежа и една девойка.
    BMW F800GS

Коментар

Имаше един българин, пътешественик. Беше обиколил 4 континента с велосипед "Украйна"... По-старите кучета ще се сетят за колелото. Ще потърся инфо. Беше почнал да пише книга, поръчах я преди 2-3 години и преди месец дойде отговор от съпругата му, че човека е зает с нова обиколка и ще прати тя книжката...

Като цяло е нужно кураж и човек малко да е градивно-луд в подобни начинания. Евала на момчетата със Симсоните! Както се казва "Лудите сме на изчезване"... За съжаление аз не съм в кюпа на изчезващите...
      Публикувайте отговор

Коментар

не са тези най-веротяно

но определенено няма значение с какво ще обикаляш, важното е да го желаеш!
        Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
          Имаше един българин, пътешественик. Беше обиколил 4 континента с велосипед "Украйна"... По-старите кучета ще се сетят за колелото. Ще потърся инфо. Беше почнал да пише книга, поръчах я преди 2-3 години и преди месец дойде отговор от съпругата му, че човека е зает с нова обиколка и ще прати тя книжката...
          Човекът се казва Владимир Сорокин и преди пет дни замина за Аляска! Има две издадени книги и от двете има по една единствена останала бройка при него... Голям образ е!
          П.п. Извинявам се, че пиша не по темата, ама понеже стана въпрос, а се познавам с Володя, та не се стърпях...
          Alvanovo motors - Сам съм си клуб, сам съм си президент!
          Yamaha XJ 900 F, Yamaha FJ 1200, Suzuki GSX 1100 F
          Fiat Grande Punto 1.4, Volvo 460 1.7 T, BMW 523i

Коментар

"Тръгнах за Австралия с 350 долара, които изразходвах само за визи и храна. Спах в пустини, гори, планини, будистки манастири, при йоги и аборигени. За нощувки похарчих само един долар за 390 дни."

.... и т.н.

http://www.volodiasorokin.hit.bg/about.htm

Коментар

И аз се извинявам (макар и със закъснение), че не пиша по темата, но основното е уважението, което вдъхват такива хора....

Първоначално публикуван от forry Преглед на мнение
              Човекът се казва Владимир Сорокин и преди пет дни замина за Аляска! Има две издадени книги и от двете има по една единствена останала бройка при него... Голям образ е!
              П.п. Извинявам се, че пиша не по темата, ама понеже стана въпрос, а се познавам с Володя, та не се стърпях...
              Първоначално публикуван от go6o Преглед на мнение
              "Тръгнах за Австралия с 350 долара, които изразходвах само за визи и храна. Спах в пустини, гори, планини, будистки манастири, при йоги и аборигени. За нощувки похарчих само един долар за 390 дни."

.... и т.н.

http://www.volodiasorokin.hit.bg/about.htm
              Иначе: да, за този мъж говоря! Завиждам му най-искрено! Разгледах снимките от линка, но мисля ги няма старите, със съветския велосипед... наистина имаше интересни снимки (и сегашните са на ниво!)...
              Публикувайте отговор

Коментар

Ето за тези става въпрос.
                Последно редактирано от bulgarasen; 30-09-10, 17:45.
                BMW F800GS

Коментар

Володя наистина доказва, ченяма невъзможни неща и при това нееднократно и категорично.
                  Доколкото съм запознат пътува не с "Украйна", а с велосипед "Балкан". Дали са му го от завода в Ловеч, докато още са ги произвеждали, но след някакво неразбирателство избира велосипеди "CROSS". Получава и доста подкрепа от собствениците в Монтана.
                  Сега с какво пътува не знам. Трябва да разберем!
                  Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнение
                    Ето за тези става въпрос.
                    ?! Какъв е тоя шпионаж бе Асене? Immediate actionable intelligence... говори ми за резултати...

Спот тракерите току-що станаха излишни.

Наистина ми е интересно, как я намери тая снимка толкова бързо?
                    You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Нищо загадъчно, беше ми в gsm-а. Групичката мина по край мен, докато си чаках на светофара.
                      BMW F800GS

Коментар

Да точно тези, минаха покрай мен близо до Славейков, аз видях само двата симсона, последно беше този със сините"дисаги", малко след тях попаднах на една групичка- 3 момчета и едно момиче от Израел, обикаляха пеша, ей станахме като кръстопът за пътешествениците

Коментар

И аз се извинявам , че пиша не по темата , ама нашата страна наистина се заформя кръстопът на всякакви хора пътуващи п о света. Оня ден във Варна се засякох с едни мочета от Полша с Африка и Трансалп , бяха тръгнали за Кейп Таун . Много се изненадаха като им препредадох информацията на Мони и Бойко , че асфалта е повече от колкото им е иформацията. Жалко , че не се сетих да ги снимам .

Коментар

Ехееееее, миналата събота се разходих с Африканеца до Созопол и ги видях тия образи на Лукойла на Атия!!! Доста се загледах в тях, веднага ми стана ясно каква е работата и им свирнах. Махнаха ми ама аз не спрях, защо ли......можеше да побъбрим и да научим нещо повече за тях.
                            Yamaha XT​M600E '98
                            Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                              ... ей станахме като кръстопът за пътешествениците
                              А, дано !
                              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X