С гордост обявявам премиерата на филма, заснет по време на пътешествието ни с Мони до Норд Кап. Момента не е избран случайно. След дългата сезонна суша по отношение на адвенчър това произведение ще ви събуди от зимния сън и ще ви нахъса допълнително за нови приключения през наближаващия сезон (аплодисменти...). Ускам да изкажа благодарности за медийната подкрепа на Jassen и на себе си за упоритостта , скоято го тормозих да го завърши монтажа
Заглавието хем е мотористко хем има връзка с крайната цел на пътуването. Който отгатне каква е връзката, печели луксозно DVD с автограф и процент от диструбуторските права
. Приятно гледане (бурни аплодисменти , преминаващи в овации...) :
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
До Норд Кап на кино
Свий
X
-
До: До Норд Кап на кино
TDC е ГМТ на English , но каква е връзката с пътуването ?Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнениеГМТ=TDC
Коментар
-
Според мен Норд Кап е ГМТ. И вие както буталото сме се движили все нагоре, до края на Европа и после сте се спуснали надолу.Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
насоката е правилна , но не е точно това идеятаПървоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеСпоред мен Норд Кап е ГМТ. И вие както буталото сме се движили все нагоре, до края на Европа и после сте се спуснали надолу.
Коментар
-
Имаме верен отговор . Браво !!!Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнениеВтори опит. 90-71=19 от севера.
Идеята беше , че ГМТ е северния полюс
Коментар
-
Аз да се включа от третия ред
Изгледах го. Голяма красота в тоя север... Страшни гледки. И за тежката вода видях и лодката на Хайердал ...браво. Все си мисля, че на оня ръб(зъб) няма да седна но ще видим
Благодаря за видеото и търпението да го произведете 
Обаче докато го изгледам и то ... верният отговор публикуван /не, че се сетих/.
Наздраве на печелившите
______2
Е = MZ
Коментар
-
За тебе трябва да измислим награда за моралната подкрепа по време на пътуването.Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнениеАз да се включа от третия ред
Изгледах го. Голяма красота в тоя север... Страшни гледки. И за тежката вода видях и лодката на Хайердал ...браво. Все си мисля, че на оня ръб(зъб) няма да седна но ще видим
Благодаря за видеото и търпението да го произведете 
Обаче докато го изгледам и то ... верният отговор публикуван /не, че се сетих/.
Наздраве на печелившите
Коментар
-
Опитах се да съкратя максимално филма. В крайна сметка се получи 1:09 мин. Рязах-рязах, но просто нямаше какво да махна още. Страхотни гледки и места, сърце не ми даваше да режа повече. Лъчо разказва и много интересни неща за местата, на които снима и просто по-кратко нямаше как. Приятно гледане и го пускайте на цял екран
П.С. Да не си помислите че наистина кара с такава газ по стълбата на троловете
Коментар
-
Тази минута в 1GB ли е?Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнениеОпитах се да съкратя максимално филма. В крайна сметка се получи 1:09 мин...Зима иде
Коментар
-
Много хубав филм. Разкошен. Много добре сте го направили и евала на Лъчо, че всичко подробно обяснява.
Още вчера след обяд го гледах. Снимките са си снимки, но друго си е филм.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Така е с истинското HDПървоначално публикуван от huko Преглед на мнениеТази минута в 1GB ли е?
Филмът е дълъг един час и нула девет минути
Ето малко кадри от него:

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар