Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една инициатива на Дукати за 2026

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една инициатива на Дукати за 2026

Изпратиха ми тази похвална инициатива на спонсорирани експедиции от Ducati & Dainese за това лято.

https://www.ducati.com/ww/en/experie...vel-adventures

Нещо като рекламна кампания и тестово каране в няколко различни дестинации.

За Европа - Италия и Исландия.
    Не съм чел много подробности понеже имам по-различни планове за каране това лято.
    И не съм особен фен на Дукати но на второ четене започнах да се замислям за тази афера в южна Италия.
    Адски си падам по тази страна, на юг не съм бил а и обявеното време е есента, което би могло да се намести в другите ми планове.

Ще мисля и утре съм с намерение да изразя интерес за точно там.
    Исландия е също супер яко но ще бъде значително по-скъпо начинание въпреки рекламната кампания.

Не мога да се сдържа да не плесна любимият ми клип за ДизъртХ от канацката ливада
    А - и това е другото неприятно - доколкото разбирам триповете ще бъдат само с Мултистрада а това е модел към който няма как дори да симулирам интерес...
    Ама все тая - никой не задължава накрая да купува мотора и няма особено значение за мен какво ще карам стига да е в Италия

Враг усраине

"Записах" се точно за южна Италия.
    Нямам идея каква е процедурата пък и за какво ми е знам от сега?!?
    Мероприятието е обявено за Октомври, което е повече от половин година напред!
    Като наближи и ако изобщо некой изобщо ме отрази с обявените 2 хонди у формата - ще се разбере

Наистина не съм сигурен колко сериозно е това но конкретният трип и времето на провеждане не предполага навалица като за Исландия.
    Ку стане - стане, ку не - здраве.
    След миналата година НИЩО зорлем не правя
    Враг усраине

Коментар

Амиии честито, май не знаеш още, но ще станеш фен на Мултистрадата
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Е то аз само се "записах" и не давам повече от няколко процента шанс да последва каква да е ответна реакция.
        Нито съм фен на евро-мотоциклетите нито пък съм такъв на обикалянето в тази част на света но Италия е малко изключение.
        Обаче нямам особени задръжки да покарам каквото и да било там на чужда сметка за 1 седмица.
        Особено в Италия.

Абе накратко изобщо не вярвам това да се случи ама човек ако поне не заяви желание то ептен пък нема как да се случи!
        Затова е и темата - до неколко човека повече да стигне тази информация все е кяр!
        Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
        X