Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на мармотите по високите Алпи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На гости на мармотите по високите Алпи

Ох! Проблема ни е в свободното време . Дълго след ,прочита на пътеписа ти ,разговаряхме с Теди и вече е решено ,че Алпите (живот и здраве) са в плановете ни за 2010 г. Относно хотелите ,предпочитам винаги да ги ангажирам предварително (и платя )през www.booking.com. Естествено , ще търся съдействие от ваша страна - срещу корупция ,естествено .Благодарим още веднъж за споделените емоции .
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Да поговорим за корупцията ! Корупцията ще е едно условие - да посетите местата, които ние не успяхме... И после да ни ги опишете в един от вашите прекрасни пътеписи!

Коментар

Разбрахме се . Така или иначе аз не стоя ,,в пътя'' и обичам да се навирам в ,,страничните пътеки'' . ще ,,менкаме '' снимки и преживявания . Благодаря ви още веднъж!
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Ооо и аз си краднах една снимка за фон на работния плот...
          Аз наистина си обещавам, (вие сте ми свидетели) че като порастна ще посетя тези невероятно красиви и омайващи места Едно голяма БЛАГОДАРЯ !
          [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Награда за постижения (акция мармот)
            Последно редактирано от drago varvar; 10-11-09, 22:37.
            Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Браво няма човек които да не ви завижда в момента ,и Аз сьм един от тях,благородно разбира се.

Коментар

Отново прекрасен пътепис.Този маршрут съм минавал поне 4 пъти и като гледах твоите прекрасни снимки установих ,че мога да го мина ощте няколко пъти.Красотата е опианяваща.А и има още какво да се види.
                [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Вики както винаги лъчезарна и усмихната. Много те глези тоя Бойко. Спирал ти е на всеки мармот за да го снимаш ми каза едно врабче ...
                  Бойко, Благодаря Ви за поредния невероятен пътепис. Много хубав маршрут, с невероятни гледки и още по-хубави завои.
                  Май няма да дочакам FJRa и ще тръгна с CBRa. То вече не се издържа.
                  Радваме Ви се и Ви желаем, все повече такива преживявания и сбъдване на все повече мечти.
                  Последно редактирано от boiko73; 18-03-10, 10:23.
                  По-добре мъртъв, но пич,... отколкото жив скапаняк!...

Коментар

От: На гости на мармотите по високите Алпи

Тия дни се натъкнах на пътеписа. Прочетох го няколко пъти. Мисля че "НГ" или "Гео" могат спокойно да го публикуват на страниците си. Както и всяко друго списание за пътешествия. Не отстъпва по нищо на техните. В някой отношения е даже по-добър. За Бойко73 ми се оформя мнение като за голям майстор на картата и компаса. А и умее да пише. Мисля че за приключенията с "пингвините" трябва да си отворим отделна тема и всеки да сподели опит как се е справял по време на миграцията им.

Коментар

От: До: На гости на мармотите по високите Алпи

Първоначално публикуван от ttankof Преглед на мнение
                      ... Спирал ти е на всеки мармот за да го снимаш...
                      Вярно, така е било, в резултат на което животинките се били пристрастили към фотосесиите и сега станали много досадни, по отношение на фотографите:

Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

От: До: На гости на мармотите по високите Алпи

Уникална красота в комплект с чудесен разказ !

Коментар

От: На гости на мармотите по високите Алпи

Страхотно, благодаря ви. Дай боже всеки му, да посети тези прекрасни места. Красив и полезен фоторазказ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X