Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на мармотите по високите Алпи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На гости на мармотите по високите Алпи

Страхотен пърепис,много се изкефих и на преживяването, което е мечта за всеки моторист.На пролет мисля и аз да го направя този маршрут и може да зжънна за съвети.
    [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
    blood group 0+

Коментар

Бойко, Вики, тази година май сте решили да минете всички завои в Европа,
      на които можете да видите задния номер на мотора без да слизате от него!
      Красиви (меко казано) снимки, страхотен пътепис!

Благодаря и поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
        Бойко, Вики, тази година май сте решили да минете всички завои в Европа,
        на които можете да видите задния номер на мотора без да слизате от него!
        Красиви (меко казано) снимки, страхотен пътепис!

Благодаря и поздрави!
        Оказва се, че човек колкото повече пътува, толкова повече "завои" открива и вижда колко всъщност малко време има за да види всичко, ако това е възможно.
        Между другото имам карти на всички тези държави, карта само на Алпите и карта с мото маршрути, които си стават и за автомобили та мога да ги дам ако някой реши да пътува в тази посока.

В момента издирваме с Вики някой, който ще пътува за Швейцария, защото имаме нова винетка до края на тази година, която даваме безплатно за да спестим на този човек едни 80лв. Защо я имаме - ами защото на бензиностанция си я купихме за Италия без да погледнем, че е за Швейцария, каквато имаме и без да помислим, че за Италия винетка няма. Ама с тия мармоти, то все за тях мислим.
        Та сериозно винетката важи до края на годината и ще се радваме ако можем да я дадем на някой.

Коментар

За втори път преглеждам темата, уникални снимки на величествени красоти.

Не карам мотоциклет, ходил съм по Европата, до Швейцария не съм стигнал, но най-много и на мен ми харесва Австрия.

И като прочетох/разгледах Вашия пътепис и се заканих отново да отида там.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Евала пичове , това което сте видели е супер,а пресъздаването е невероятно.
            Благодаря.
            Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Може ли да ми кажете с какъв фотоапарат са направени снимките. Предварително се извинявам ако въпроса се повтаря.
              [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от viper4o Преглед на мнение
                Може ли да ми кажете с какъв фотоапарат са направени снимките. Предварително се извинявам ако въпроса се повтаря.
                "Pentax K100D Super" с обектив Pentax SMC DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL и Pentax SMC DA 55-300mm f/4-5.6 ED.

Коментар

Ей, разбойници, Аферим!

Как ме зарадвахте само! Чудесно ви се е получило! Завиждам благородно!!! Като се замисля, че за няколко дни сме се разминали на Плитвичките езера... Каква изненада щеше да е ако се бяхме срещнали неочаквано там :-)

Много са красиви тези Алпи! Несъмнено ще се ходи. Още от пътеписа на SOTY ми ври и кипи отвътре и ме влече в нея поаока. Сега след вашето писание става неустоимо...

Нека и за в бъдеще да ви води оранжевата ламя по такива прекрасни места!!!
                  Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Уникално преживяване ще да е
                    Браво дай боже всекиму такова
                    Поздрави!
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Браво за ентусиъзма който сте проявили за да проучите точния маршрут.
                      Точно така е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се прави, а не паля и тръгвам а на къде??
                      Много добро темпо.

П.П. Само за инфо. От Chur (Швейцария) е много добър и маршрута към St. Moritz а от там също може към езерото КОМО или само през Алпите.

По тези места има и много къмпинги с добри условия за спане.
                      Според инфото което имам ез. Комо се води скъп (баровси) курорт за Италия и това опеделя високите цени.

Още веднъж БРАВО, и за стегнатия разказ.
                      още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Уникален пътепис и снимки и разказ и всичко - изчетох с огромен интерес и на един дъх,
                        поздравления и благодарности че го споделяте, за да се порадваме и ние на красотите, които до сте се докоснали.

Благородно ви завиждам
                        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                        0898777327

Коментар

Браво , невероятен пътепис и снимки ... жалко че не сте се прибрали през Босна - Сараево заслужава да се види .

Коментар

Страхотен пътепис,страхотни снимки,не знам дали един живот е достатъчен да се нагледа човек.Поздравления!

Коментар

Бойкооо, с жена ми имаме ,,вечер на пътешествията''- ако знаеш в каква беля ме вкарахте .... . Сега се чудя как сред плановте за следващия сезон ,да вместя и Алпите...
                              Един от най-красивите и увлекателни пътеписи ,които сме чели .Благодарим ви
                              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                              0899187766

Коментар

Ами много лесно - решаваш и тръгваш. При нас с жена ми точно така стана. С удоволствие мога да помогна с всякакви карти и информация, но трябва предварителна проверка на хотели. Ние малко сбъркахме, че не проверихме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X