Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на мармотите по високите Алпи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На гости на мармотите по високите Алпи

Колеги,

БРАВО. Благодаря ви за приятните мигове които ни донесохте на мен и Жена ми. Другата година ще се опитаме да минем по вашия път.

Живи и здрави!!
    Т5
    Crossrunner

Коментар

Mного готино пътуване! Завиждам благородно! Бил съм на Глосглокнер два пъти, но не с мотор. Австрия, е като картинка от детска приказка. С нея не могат да се мерят по красота, нито Швейцария, нито Франция, нито Италия, а освен това е и по-ефтино.
      Колкото до кучетата порода Сан-Бернар те са на границата между Италия и Франция, и по-точно на прохода Сан-Бернар. Ако не минеш през тунела под Монблан, от Курмайор-Италия, до Шамони-Франция, то другият път е през прохода Сан-Бернар. На върхът на прохода, който е около 60 км дълъг и над 2000 м нмв висок, е манастира Сан-Бернар, и има паметник на монах с куче, и буренце с коняк на врата на кучето.
      И още нещо се сетих. Мармоти има на много места из Алпите. В района, около Шамони, Монблан и Пти Дрю до 3000 м се срещат често. Но най-едрите представители на този вид съм виждал в Памир. На около 3500 м нмв, около базовият лагер на Лукова поляна имаше много мармоти. Руснаците им викат сурки. Там имаше екземпляри по-едри даже от котки!
      Последно редактирано от ВладиЧ; 01-09-09, 21:34.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Ехааа... за тия красиви местенца дето сте посетили, си е струвало да изтърпите онея гнусни ПИНГВИНИ в началото.
        Поздрави, респект!!!

Коментар

Готино пътуване, пътепис, участници, снимки.
          Поздравления!!!!!

Коментар

Без думи!
            Невероятен пътепис, страхотни снимки, уникални пътища....браво!
            Per aspera ad astra.

Коментар

Чудесен екип сте. Пътеписите са очарователни.
              Благодаря !
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Невероятен пътепис.Без думи!
                Благодаря и Поздравления!!
                878511557

Коментар

Благодаря!
                  Уникален пътепис, страхотни снимки!
                  Поздрави!
                  VARADERO SD2

Коментар

Браво колеги , заслужавате огромно щастие подобно на тези хубави моменти дето дарихте нас ,за такива които нямат финансова възможност и за такива дето имат ама нямат време да гледат и да се наслаждават на даровете от Бога в този свят, такива дето ежедневието и работата са на 1-во място , и хопа туко-виж мина ти живота за миг ,и вече да искаш няма да имаш възможност за такива емоци поради куп причини, хвала на такива като вас , завиждаме ви най-добронамерено , и чакаме с голямо нетърпение следващoто ви приключение .
                    Последно редактирано от Тануцо; 02-09-09, 01:48.

Коментар

Ауу много радват тия снимки! Еи кефа ви се яко...тва много яко пътуване! Леле като показвам на гаджето тия ваще пътувания и ми вка да паля TTR-а и да ходим и ние! Трудно е да и обясня че не става,че мотора не е за такива пътувания! А тя си мисли че я лъжа как искам и аз така да си пътувам!

Коментар

Ехехехехееее....това с мармотите многто ме изкефи...,браво уникални смимки Вики и Бойко!....Благодаря!

Явно тази година е годината на "Евро-мото-туровете",но защо пък не?!.....,но не мога само да разбера как попадна на този "куц" асфалт в Швейцария.....,пропуснали сте мойто трасе,което,повярвай дори и обратен вираж нямаше....нищо де,другия път.

Поздрави,
                        търся си подписа....

Коментар

Поздравления - уникален пътепис и снимки! виждам, че пътувате и със статив...

Ние като се връщахме от UK спахме в същия хотел в Самобор! Много готина място...

довечера се подгответе за въпроси
                          You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

С такива пътеписи от Бойко сериозно се тревожа , че ако посетя местата, може да се разочаровам. Какви магии ги върши с тези обективи? Изглежда по-добре , отколкото на живо. Много ме кефи и тънкото чувство за хумор. Специални поздравления и за невероятния творчески ентусиазъм! Може би музата е все около тебе, даже май се вози на мотора .

Коментар

"В Италия ли сме още?" - "Я, Я!"

Хем си знам, че такива неща не трябва да ги чета преди лягане, особено, когато знам, че сутринта ще ставам рано...знаех си, пак станало "снощи", но как да спра посредата?
                              Благодаря Ви!
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                                За мое учудване поздравяваха, въпреки че бяха от всякакви държави, но обикновено повечето махаха, чак когато ние поздравим
                                В Италия се поздравяват мотоциклетистите.Ако си със скутер НЕ,но с мотоциклет да.Поздрави...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X