Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка в Рила до язовир Калин.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

И в клиренса не е - горе съм виждал всичко, дори дърт хлопел на гас.
    Снега обикновено е проблем но щом са се хвалили - явно вече може.
    Но това ако има снимки. Няма ли - не е ясно.
    Ама и аз едни глупости говоря - кой ще пише у фейсо без снимки?
    Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
      Здравейте,
      Някой качвал ли се е скоро към язовира, проходимо ли е на горе?
      Чудя се тази неделя дали да не се пробвам с мотора - ДРЗ супермото...
      Приемаш ли още един ентусиаст в мое лице? Ако нещо не ме спре жегата.
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• mendi
        mendi коментира
        Редактиране на коментар
        Ако е отивало нагоре най вероятно съм бил аз, към два след обяд тръгнах от Пастра

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        Валя ли горе?
        Нас на партизанска поляна ни застигна дъжда а горе по билото и бая страховито гърмеше.

• mendi
        mendi коментира
        Редактиране на коментар
        Не, не ме валя, ама прогърмя по едно време и това даде стимул за по бързо прибиране

В неделя и аз се глася за Калин , оглеждайте се за УАЗа
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

За другата събота 29-ти има голяма уговорка във фейса за Калин. Ще се съберат много мотори от цяла България. Който иска да ходи с тълпата, а който иска да стои по-далече от Калин другата събота.
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

С риск пак да се изявя като соцьопат - мисля да не ходя даже за микици другият викент
          Такава масовка по това пътче и на тия жеги обещава да бъде един истински дизастър.
          Не бих се учудил ако дори не ги пуснат нагоре, освен ако нямат някаква уговорка.
          Нещо в което дълбоко се съмнявам!
          Враг усраине

Коментар

Аз на такива места като Калин, Трансфагарашан и други подобни ЗАДЪЛЖИТЕЛНО избягвам да ходя в официални почивни дни, или в събота и неделя, точно за да избегна тълпите, и калабалъка. Но пък има хора, които много обичат да се съберат на голяма тълпа, за да отидат някъде...Ама ние не сме от тях, како Сийке...
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
              Аз на такива места като Калин, Трансфагарашан и други подобни ЗАДЪЛЖИТЕЛНО избягвам да ходя в официални почивни дни, или в събота и неделя, точно за да избегна тълпите, и калабалъка. Но пък има хора, които много обичат да се съберат на голяма тълпа, за да отидат някъде...Ама ние не сме от тях, како Сийке...
              За мен си е чист мазохизъм да се ходи почивните дни някъде, където се сбират много хора. Обикновено ходя на места точно когато е извън сезона за мястото или през седмицата. 😁
              Който търси , намира !
              Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Съгласен съм но днес тръгвайки нагоре в 8 часа не бих казал, че имаше навалица.
                Разминахме се с 1 служебна жипка а на Винчето ни чакаше само стадо коне.
                Язък че не носех захарчета - те много си падат по благото!
                Същото важи и до х.Вазов а на връщане през вр.Калин само една двойка с куче.
                Това беше, аз го смятам за приемливо.

Сега авторитетно към и около обяд не знам как е но вероятно не си струва!

Враг усраине

Коментар

За да не са само думи, ето ни на Винчето и яз.Калин Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20240623_092944.jpg
Прегледи:176
Размер:753.6 КБ
ID:6967935 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20240623_143739.jpg
Прегледи:173
Размер:853.7 КБ
ID:6967936
                  Панайот Бърдарски
                  0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X