След много голямо чудене или просто казано мързел,тази история все още ме мъчи,но след като бях нахокан от група модератори, че ще посивея и ще ме накажат 
се престраших и, ако не друго, поне ще започна да пиша за това пътуване,което мина през многото красиви места на тези близки нам държави.
Това пътуване се проведе през 2008г. и целта му бе да се посетят завоите на река Лим,прочутия град Будва,залива Котор,Дубровник,крепоста Стон и остров Корчула, където се оказа, че е родното място на Марко Поло,както и всички останали хубави места, които не предполагахме, че ще видим.Всичко това трябваше да се съчетае и с много плажуване и мързелуване,защото бе нашата лятна отпуска. А като казах нашата .... та да кажа и членовете на групата от 6 мотора +1 кола за съпорт + още една кола, която бе в Алпите на ски (датата е 08 08 200
и щеше да се включи в групата след като се установим в град Оребиц при чичко Радич. Бяхме аз, Цеко и Маги,Ръмпи и Соня,Ангел и Ива,Денко и Папи,Светльо и Мария,Тони и Дарето, и Звезди - голяма група, с която в никакъв случай не може да ти е скучно.
Цялата история и снимките към нея ще се пускат вечерта,сега отивам да работя. Знам, че ви зачесах любопитството, но просто ако не бях почнал кой знае кога щях да се заема с този разказ. Ползотворен ден на всички.

се престраших и, ако не друго, поне ще започна да пиша за това пътуване,което мина през многото красиви места на тези близки нам държави.Това пътуване се проведе през 2008г. и целта му бе да се посетят завоите на река Лим,прочутия град Будва,залива Котор,Дубровник,крепоста Стон и остров Корчула, където се оказа, че е родното място на Марко Поло,както и всички останали хубави места, които не предполагахме, че ще видим.Всичко това трябваше да се съчетае и с много плажуване и мързелуване,защото бе нашата лятна отпуска. А като казах нашата .... та да кажа и членовете на групата от 6 мотора +1 кола за съпорт + още една кола, която бе в Алпите на ски (датата е 08 08 200
Цялата история и снимките към нея ще се пускат вечерта,сега отивам да работя. Знам, че ви зачесах любопитството, но просто ако не бях почнал кой знае кога щях да се заема с този разказ. Ползотворен ден на всички.
), но ние със Звезди се замотахме със сутрешното кафе и връзването на багажа и ни се наложи едно много бързо каране до границата. Няма да споменавам с колко сме карали, на Сливница полицая не можа да отреагира и тамън ни се размина и оп, Папи и Денко в обратна посока - оказа се, че някой си е затрил багажа по пътя за границата. Както и да е, границата бе преодоляна на косъм.

,145 на ограничение 50 - съдба. Понеже не владея езика им, ще го кажа на кратко на нашенски какви ми ги каза ченгето... Аз онези двамата ги изпуснах, ама тебе те чух и нямаше шанс, за къде си се разбързал..... В този момент до мен спряха останалата група и за капак на края и колата и запушихме пътя без да искаме, полицая се стресна и след като му казах, че сме заедно и сме от България, ни каза да се разкараме и ние точно това и чакахме - 10 евро да се почерпят и ГАЗ да ни няма. Цеко и Звезди си нямаха на идея какво ни се е случило, а и бяха дръпнали доста напред. В един момент ни писна да ги гоним и решихме да починем и на по кафе, нали все пак сме отпускари.

Коментар