Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Красотите на Котор и прелестите на Албания – Myth Busters

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Красотите на Котор и прелестите на Албания – Myth Busters

Браво на компанията за хубавия маршрут и репортаж

Бойко, евала, завидна техника за разгонване на хищни риби и
    освобождаване на шезлонг за половинката досами акваторията
    Настане вечер — месец изгрее,
    звезди обсипят сводът небесен;
    гора зашуми, вятър повее, —
    Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

giorgio, благодаря за съдействието. Вече стана една каса бира да те черпя, та трябва да мислим нещо.

Коментар

Поздравления за изчерпателния пътепис
        и...благодаря
        Per aspera ad astra.

Коментар

Страхотно!

Определно ще отделя внимание и на Албания за в бъдеще... инак за Гърция не съм съгласен. Мен ми е една от любимите дестинации защото освен природата така и хората са прекрасни... досега проблеми не съм имал и хората са се държали с мен страхотно. Може би е до човек и нагласа?!

Коментар

Браво Бойко,
            Отново се доказваш като майстор,както на късия,така и на по-дългия разказ,мисля,че коментар относно снимките ....уаооо перфектни.
            За Албания,бях сигурен,че ще е страхотно като изживяване,но предвид несигурността именно от към инфраструктура,предпочетохме да се видиме с малкия,който от пет седмици ми липсваше определено.

Благодаря!

Само от чисто любопитство-белите маргаритки останаха ли?,или паднаха по време на писането?!

Поздрави,
            търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от вихър Преглед на мнение
              Страхотно!

Определно ще отделя внимание и на Албания за в бъдеще... инак за Гърция не съм съгласен. Мен ми е една от любимите дестинации защото освен природата така и хората са прекрасни... досега проблеми не съм имал и хората са се държали с мен страхотно. Може би е до човек и нагласа?!
              Аз също имам приятели в Гърция, но и съм я обикалял цялата и мога да направя едно по-общо заключение. Има и много свестни хора, но повечето са в южната част на Гърция.

Коментар

Бойко, най-свястните гърци са по островите... Това не е само мое мнение. Изглежда условията на живот ги сплотяват и те се отнасят към всеки дошъл на острова, като към свой.
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

невероватни снимки!!!

Чак като гледам някои от тях и почвам да се потя! Като се оправя и аз ще пусна няколко...

А, и преди да ме е питал някой, не съм бръснал нищо!
                  You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Прекрасно описано и фотографирано , съчетано с полезна информация , браво !

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                      невероватни снимки!!!

Чак като гледам някои от тях и почвам да се потя! Като се оправя и аз ще пусна няколко...

А, и преди да ме е питал някой, не съм бръснал нищо!
                      Докато не видим не вярваме. Утре можеш да го докажеш

Коментар

Бойко,
                        то няма нищо срамно бе... аз даже мисля да го опитам следващия трип. Просто исках да избегна много въпроси по темата

Ето и малко снимки:

Последно редактирано от giorgio; 22-07-09, 17:45.
                        You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Браво, чудесно сте си прекарали, завиждам ви за свободното време за такива преходи.
                          Много ви се чудя при такива темперетури над 30 градуса как карате с тези якета и панталони?
                          Чудесни снимки от любимата ми марка Pentax.

Коментар

ILI4 не казвам, че има нещо лошо, защото и аз съм пробвал, ама нали майтап да става.

Ето и всички снимки от апарата чудо на ILI4.
                            http://htftp.offroad-bulgaria.com/bo...R%202009/ILI4/

Специални благодарности за снимката на спящата красавица

Коментар

Браво Бойко! Браво Вики! Браво за страхотният пътепис! Невероятно е как места на които не съм ходил никога могат да ми се струват близки и познати, като задният ми двор, как чувам пръските на морската вода в кото сякаш сам съм се пляснал, току що. Незаменимо е когато преживееш нещо толкова красиво, пък било то и през очите на единомисленици. Снощи написах на едно друго място, че след поредното пътешествие съм се почуствал по-богат. Почувствах се обогатен и сега, след като прочетох вашият пътепис. Благодаря ви!
                              Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Момчета и Момичета,
                                Защо ли вече не съм изненадан.
                                То толкова и все невероятни пътувания, че нямам думи.
                                А пътеписите са все едно съм във филм, ама 3D и съм част от него, за което Ви БЛАГОДАРЯ от сърце!

PS
                                Бойко, вземи си запази авторските права върху пътеписите, че ми се струва, че бих могъл да изкарам паричките за новата YAMAHA на твой гръб.
                                И никъде не се вижда, каква водоизместимост има Митака.

Много сте готини.
                                Още веднъж Ви Благодаря.
                                Последно редактирано от boiko73; 17-03-10, 15:47.
                                По-добре мъртъв, но пич,... отколкото жив скапаняк!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X