Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка в Гърция - 2008 г.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    До: Разходка в Гърция - 2008 г.

    Внимателното отношение към мотористите, бе едно от нещата, които ме впечатлиха най-много. Свикнал си в България да не те виждат и да те засичат непрекъснато, а там те виждат, пазят. Културата на движение сякаш беше друга. След като се върнах, още първата вечер в Бургас ме засякоха жестоко 4 пъти, а за капак точно пред вкъщи една руса мацка с джип ми отне предимството, сече пътя, спрях рязко и само десетина сантиметра ме деляха от това да не пиша този пътепис.
    Но, това са си неща нормални за нас.
    В Гърция е по-спокойно първо заради отношението към мотористите, второ заради пътищата - висока видимост по завоите и трето заради традициите, които имат в карането на мотоциклет там.

    Коментар


    • #17
      До: Разходка в Гърция - 2008 г.

      Доволен съм,че преценката която съм направил съвпада с твоята за отношението към мотористите.Имах един случай когато трите мотора чакахме за ляв завой на светофар в село Алики.Насреща чакаха повече от десет леки коли.Когато светна зеления светофар шофьорът на първата кола неколкократно ме подкани да тръгваме за ляв завой.Аз бях с първия мотор и не можех да повярвам.След като се засуетих тръгнах бавно.Всичките коли ни изчакаха най внимателно да завием.Представям си същата ситуация у нас.Свиркане,псувни, свирене на гуми, изпреварване на автомобили и т.н.За село Вергина се поразрових малко в Интернет.Българското име на селото е Кутлеш.Всъщност ако имате път към В.Търново ще ми е драго да се видим.Има много интересни теми от Гърция.Тел.0888 422624.

      Коментар


      • #18
        До: Разходка в Гърция - 2008 г.

        Поздрави за чудесния разказ ! Завиждам благородно Началото на това лято съм планирал дестинация Гърция , но мисля да сляза доста на юг.Планирал съм и Италия .... Мина ли през Бургас ще те потърся за по ...кафе и да ми поразкажеш за това пътуване Очаквам следващия ти пътепис
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

        Коментар


        • #19
          До: Разходка в Гърция - 2008 г.

          Страхотен пътепис Много хубави местенца.
          ________________

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X