От: Северозападнал пътепис

Страхотно постижение - браво! Видял си покрива на света!

Първоначално публикуван от ВладиЧ

Преглед на мнение

Може и да няма много официална информация за тази експедиция, защото не бяхме платили таксата от 7000 $ за разрешителното за изкачване на върха и бяхме абсолютно нелегални за официалните власти, но експедицията си беше на 100% успешна.
 Може и да няма много официална информация за тази експедиция, защото не бяхме платили таксата от 7000 $ за разрешителното за изкачване на върха и бяхме абсолютно нелегални за официалните власти, но експедицията си беше на 100% успешна.  Но явно Господ е решил да ми опази тъпата глава за по-нататък.
 Но явно Господ е решил да ми опази тъпата глава за по-нататък.

Майтап бре...
 Майтап бре... Просто много ми е тежко положението с парите, но съм предприел известни стъпки в тая насока. Преди да си отида от този свят имам намерение поне още един път да видя Хималайте... Но съм обещал на жена ми на по-високо от 5000 м нмв вече да не се качвам.
 Просто много ми е тежко положението с парите, но съм предприел известни стъпки в тая насока. Преди да си отида от този свят имам намерение поне още един път да видя Хималайте... Но съм обещал на жена ми на по-високо от 5000 м нмв вече да не се качвам. 
Коментар