Тези двете снимки си ги харесвам много.... няма възраст за някои неща в живота....
Янко, Прав си за тези двете снимки, виж какво е живота... направо невероятни мигове си запечатал с апарата....
Благодаря ти, за труда да споделиш с нас, това прекрасно и пълно с емоции, пътешествие!
Дай още де, ...
По-добре мъртъв, но пич,... отколкото жив скапаняк!...
Янко, Прав си за тези двете снимки, виж какво е живота... направо невероятни мигове си запечатал с апарата....
Благодаря ти, за труда да споделиш с нас, това прекрасно и пълно с емоции, пътешествие!
Дай още де, ...
Тези две снимки са направени на не повече от 50 метра една от друга...
Утре ще пусна снимки от частта Сицилия Албания и Македония ,но в отделни теми
Янко,обещах си,чче един ден като се прибера ще разгледам Тунис през вашите очи....е,....направих го и ви БЛАГОДАРЯ!!!!....Не можеш ме спря за Тунис....аз ще чакам в Малта(да дойде декември),а като се има предвид,че пак ще мина през Сицилия........идвам да ми го разкажеш на живо....не мога,не издържам,много се задържах в София.
Поздрави,
П.П. и му кажи на Добата,че му водя и другия барабанист
Мен ме кефи тази най-много. Перфектния екип за управление на АТВ: тениска на Фокс, очила, каска-чалма с филтър за твърди пясъчни частици, за да не лапа пясъка, панталон и мисля, че е обут в джапанки. В задния багажник може носи съд с вода, за да се подмива и задължителното килимче за молитва. А на предния багажник е дипломатическото куфарче, а върху него-задължителната помпа за гуми. Сигурно първо опитва с молитва, а ако алах не надуе - с помпата...
Сори за спама, но на тази снимка много й се кефя.
Благодаря че сподели с нас това пътуване без да ни се налага да се обезводняваме и да дишаме прахоляка, че ни показа толкова много невиждани от нас нещаи че ги разказа по такъв завладяващ начин.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
.... Перфектния екип за управление на АТВ: тениска на Фокс, очила, каска-чалма с филтър за твърди пясъчни частици, за да не лапа пясъка, панталон и мисля, че е обут в джапанки. В задния багажник може носи съд с вода, за да се подмива и задължителното килимче за молитва. А на предния багажник е дипломатическото куфарче, а върху него-задължителната помпа за гуми. Сигурно първо опитва с молитва, а ако алах не надуе - с помпата....
Коментар