Малко спомени от лятото. Приятно четене.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лято 2022
Свий
X
-
Супер, както винаги, тайно се надявах да споделиш още пътеписи, благодарности и от мен за споделянето, наистина умееш да пишеш и да разказваш увлекателно, в Америка надали някога ще отида в този живот, та камо ли на мотор да карам там, та затова с такъв кеф чета и гледам жадно снимките
- Харесвани 1
Коментар
-
Благодаря, за това, че споделяте с нас.
Още не съм прочел пътеписа, всяка сутрин с кафето чета по един ден от пътеписа, отварям в съседен прозорец и "зумвам" тези снимки, от които съм се впечатлил на пръв поглед.
Къмпингите освен "частни" какви други са относно собственост и стопанисване? Че в Бг са само частни.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
- Харесвани 1
Коментар
-
[QUOTE=s_s1;n6892428
Къмпингите освен "частни" какви други са относно собственост и стопанисване? Че в Бг са само частни.
[/QUOTE]
Освен частни къмпинги има и такива стопанисвани от щатските и национални паркове. Един вид държавни. Те нямат условията на частните, но са в паркове където частен къмпинг не може да има и локацията винаги е топ в сравнение с частните.
The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.
Коментар
-
Това е много, много готино!Първоначално публикуван от Mitko69...
Докато се правeх, че работя в офиса, започнах да гледам картите и да чертая някакви чернови на маршрута.
Не ме разбирайте погрешно, аз съм много лоялен към работодателя си и винаги си върша работата бързо, експедитивно и ефикасно. За съжаление последните години, моят работодател започна да се прави, че ми плаща. А аз като човек, който силно вярва в баланса в природата и реалния живот съвсем логично реших да внеса баланс в нашите отношения и започнах да се правя, че работя.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
- Харесвани 1
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар