Абсолютен КЕФ да го чета това,на половината места съм бил с комбито и имам идея да го правя с мотор,ако минавате през Долна Калифорния се обади еле ако имате проблеми с моторите,имам наш човек със сервиз и магазинче.
Аз нямам още мотор ама ако кажеш че това е условието да те намери човек у дома ще намеря , като ти се обадя на тебе или брат ти.... сте винаги в разход.
Инак а сега речи че света не е малък....С човека с магазина и сервиз се оказа братчед на един от наще тука в Финикс,а с Митака работим на 1,5 миля разстояние.
Няма условие при мен,на късмет е,утре тръгвам за СФ,после едно Мексико,след това един Сиатъл,след него още едно Мексико,след това пак Сиатъл и след него една Флорида,след нея обаче една Аляска,а след това Карибите до Нюпорт,а след тоя качвам една от Мексико,Май някъде съм си в нас,месец Май.
С човека ходихме да се ровим у снега,малко ски,малко копане,малко закъсвания…..е такива работи,сега си търсим Снежна Шейна,че за мотори много дълбоко идва
Абсолютен КЕФ да го чета това,на половината места съм бил с комбито и имам идея да го правя с мотор,ако минавате през Долна Калифорния се обади еле ако имате проблеми с моторите,имам наш човек със сервиз и магазинче.
Наздраве
Време да се запознаем със групата от Калифорния, още две-три седмици да мине зимата и тръгвам, ще се обадя.
The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.
Чудесен пътепис и прекрасни снимки!
Благодаря за споделянето!
P.S. Първа конструктивна критика, без дори една далечна снимка на Амилия 1ва част е хубава ама нещо "постничка" )
П.С. на П.С. Втората част е уникална, супер!
П.С.3 трябва на вас колониълс да ви се забранят мерните единици, тия Фаренхайди, унции и т.н., а кво ви пречи вместо футове за големи дължини да ползвате поне ярдове та да ги закръгляме 1 ярд прибл.равно на 1 метър
Последно редактирано от BatGeorgeone; 27-12-21, 14:52.
Много готино! Благородно завиждам. Абе голяма държава и всичко има. Пътищата им са разкошни, а мерките им са отвратителни!
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Много приятно приключение и разказ. Сина ми работи едно лято в къмпинг в Гранд Тетон и познах снимката от Джаксън преди да съм прочел. Но да попитам - какво общо има пътеписа с Covid 19?
Но да попитам - какво общо има пътеписа с Covid 19?
Тук по-скоро фокусът е върху страничните ефекти. Всеки всеки, го е преживял и приел по различен начин. За мен Ковид беше по-малкото зло, но това е много лично.
Едно заглавие, нищо повече. Наздраве.
Чудесен пътепис и прекрасни снимки!
Благодаря за споделянето!
P.S. Първа конструктивна критика, без дори една далечна снимка на Амилия 1ва част е хубава ама нещо "постничка" )
П.С.3 трябва на вас колониълс да ви се забранят мерните единици, тия Фаренхайди, унции и т.н., а кво ви пречи вместо футове за големи дължини да ползвате поне ярдове та да ги закръгляме 1 ярд прибл.равно на 1 метър
Благодаря за критиката, без нея само тъпчеме на едно место.
По критика едно-докато си гукахме с Амелия нямах нито телефон, нито апарат, бях ги оставил на мотора. Плащайки къмпинга, платихме и за дърва, които Амелия обеща да докара с голф количка, това и беше момента в който планирах фотосесия. Вместо Амелия, дървата го докара оназе лелка, която ми каза, че места няма още в началото. На кратко, бяхме изиграни.
По критика 3-виноват, обещавам да се поправя.
Секвоите са невероятни! Обаче май все пак не взехте голямата шишарка.. показах снимката на малката щерка и ѝ гледах физиономийката Много хубаво пътешествие и прекрасни снимки (и филм)!
Коментар