От: Маршрути в Алпите
Аз този маршрут бих го повторил и потретил, като съм добавил и Капрун след Grossglockner.
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...,0.150719&z=13
					Аз този маршрут бих го повторил и потретил, като съм добавил и Капрун след Grossglockner.
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...,0.150719&z=13

забравил съм да чукна мемори пойнт, но е много лесен пътя. При влизане към Капрун от централния път, има едно кръгово. Там има указателна табела, а и сградата и паркинга се виждат. Комплекса е огромен.
 забравил съм да чукна мемори пойнт, но е много лесен пътя. При влизане към Капрун от централния път, има едно кръгово. Там има указателна табела, а и сградата и паркинга се виждат. Комплекса е огромен. Вентотур - синия ферибот е супермизерен (като пиратска шлюпка) и много бавен - тръгва в  21, пристига в Бари към 11:30, но може да спиш до мотора, а и на мен ми взеха 37 евро. Червният ферибот -Суперфаст е доста луксозен, тръгва в 23 (23 и нещо) и пристига към 9 в Бари, но струва 78 евро, за кабина на човек отделно 60 евро, бирата е 6 , срещу 2 на другия и не ти дават да спиш в Бара
 Вентотур - синия ферибот е супермизерен (като пиратска шлюпка) и много бавен - тръгва в  21, пристига в Бари към 11:30, но може да спиш до мотора, а и на мен ми взеха 37 евро. Червният ферибот -Суперфаст е доста луксозен, тръгва в 23 (23 и нещо) и пристига към 9 в Бари, но струва 78 евро, за кабина на човек отделно 60 евро, бирата е 6 , срещу 2 на другия и не ти дават да спиш в Бара 

"
"

"
" Това  е всъщност едно от най-любимите занимания в Анеси, а именно разходка из  старите, калдъръмени улички и разглеждайки красотата на традиционния  савойски дизайн, който местните жители са успели да запазят в почти  отлично състояние. Най-невероятната постройка в Анеси е изобразена на  повечето пощенски картички и се намира в центъра на стария град.  Построен през 12 век, Двореца на острова (Palais de l'Isle) е  средновекен замък с триъгълна форма, заобиколен от вода и действащ като  затвор по това време.
Това  е всъщност едно от най-любимите занимания в Анеси, а именно разходка из  старите, калдъръмени улички и разглеждайки красотата на традиционния  савойски дизайн, който местните жители са успели да запазят в почти  отлично състояние. Най-невероятната постройка в Анеси е изобразена на  повечето пощенски картички и се намира в центъра на стария град.  Построен през 12 век, Двореца на острова (Palais de l'Isle) е  средновекен замък с триъгълна форма, заобиколен от вода и действащ като  затвор по това време.  

палави, пък и са най-високите в Алпите
 палави, пък и са най-високите в Алпите  

а от точка Q до точка R  в никакъв случай по магистралата
  а от точка Q до точка R  в никакъв случай по магистралата 
Коментар