Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сливенски балкан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сливенски балкан

Здравейте колеги,
    Имам нужда от малко помощ. За лятото с приятели искаме да си организираме един дълъг уикенд из Сливенскят балкан. Тъй като познавам региона, но не и пътищата, ще съм много благодарна, ако ми предложите добри маршрути. Знам че пътят Твърдица -Елена е страхотен, но само толкова. Аз си мисля за нещо кък Ичера, Жеравна или пък трасето на рали Сливен, но нямам никаква идея какъв е пътят и дали става за каране. Интересуват ме маршрути с добър асфалт и готини завои дори и да не са в посочените посоки, тък като повечето сме с пистови мотори. Ще съм благодарна ако споделите впечатления.
    Последно редактирано от Ясен; 22-02-15, 17:48.

От: Сливенски балкан

Много са! От Елена може Кипилово, Котел. От Стара река за Раково, Нейково, Жеравна , Градец, Ичера. От Елена може и през Качулка и Бяла директно за Сливен!
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Виж това, трака е каран и проверен настилката миналата година бе на ниво за ФЪН, като съвет от мен - минете по него от юни нататък, защото е високо в планината!
      А там зимните месеци пада сняг, съответо опесъчават и до късна пролет има доста пясък по асфалта и не е много приятно усещането ....... когато задната гума ти приплъзва неконтрулируемо
      Прикачени файлове
      0887 246718

Коментар

Много благодаря момчета за съветите и за маршрутите. Аз си мисля за нещо такова http://goo.gl/maps/6knnp, като връщането е през Върбищкия проход, за който чух че е страхотно направен, но Гугъл явно не знае.

Коментар

Страхотен трак! През Върбишкия проход минаването отдавна е удоволствие , а и вече не е тайна за никой!
          Като решите да минавате покрай нас обадете се можем да покараме заедно и да покажем това онова ....
          0887 246718

Коментар

С удоволствие ще се обадим, само да се стопли и да се организираме . Още веднъж благодаря за съветите и весел и безавариен сезон!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X