Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за Средна Италия

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Идеи за Средна Италия

    Може би ще направим скоро едно кратко пътуване 7-8 дни и един от вариантите е южна Италия, по точно района на Салерно, Соренто и т.н - https://maps.google.com/maps/ms?msa=...c734963ccfe07c - тук има едни красиви 100-на километра. Ясно е, че варианта би бил до Игуменица и оттам до вечерта съм района.

    Има ли нещо друго наоколо, което да си заслужава внимание или да бягам на север след това ? Мисля, че по-на юг от Салерно не ми се ходи, а пък тогава ще е и жега.

    Mitiracing, ти си по този район, някакви идеи ?

  • #2
    От: Идеи за Средна Италия

    ЛИчно мнение- отивай по-на юг -Сицилия!! Бягай и на север ,ама там много друса - южна Италия не ми е харесвала никога....и не си оставяй мотора там без надзор!!!
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

    Коментар


    • #3
      От: Идеи за Средна Италия

      На юг не ми се слиза, а ще бъде и топло. Може би по-скоро на север, където клати.В крайна сметка Тоскана е на един ден път оттам

      Коментар


      • #4
        От: Идеи за Средна Италия

        Зависи какво ти се гледа,море или планина. на север към Алпите,Доломитите е много по красиво и си заслужава.Около района на Акуила където беше земетресението,нагоре към Перуджа и Фиренце съм обикалял и има доста хубави местенца и пътища за каране,но като цяло асфалта не е един от най-хубавите.По южна Италия и на мен не ми се е случвало да слизам а и не ми харесва надоло.Ако слизаш на Анкона хвани за Перуджа суперстрадата има и второстепенни пътища има доста гледки после нагоре към Муджело (пистата) около Перуджа се намира Лаго Тразимено ,много красиво и огромно езеро с доста хотелчета и предполагам места за къмпинг.Ако се сетя нещо ще пиша,а ако имаш конкретни питания,питай.!

        Коментар


        • #5
          От: Идеи за Средна Италия

          Доломитите и Алпите съм ходил два пъти, затова търся нещо различно. Тоскана също доста имам доста километри, слизах чак до Montepulciano, близо то това езеро - там наистина е много красиво. Май в района под Тоскана до залива на Амалфи няма нещо особено във вътрешността. Е, не броим Рим

          Коментар


          • #6
            От: Идеи за Средна Италия

            Капри задължително. Неапол се запомня завинаги, друг е въпросът дали с добро или с лошо. Минавал съм по пътя Анкона-Неапол и после Неапол-Бари. Като цяло е красиво, но ни най-малко не може да се мери с Доломитите. Капри обаче е великолепно.
            www.offnews.bg

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X