Привет. Решили сме на 1,2 и 3-ти юни да проведем тазгодишната сбирка. В началото идеята беше да е сбирка на Африка туин - Трансалп клуба като миналата година на Къпиновския манастир, но вероятно няма да дойдат много хора, така че всеки да се чувства поканен. Нещата тази година ще се случат благодарение на Иван Кенов - стар мото-хаймана и добър приятел на повечето от нас. Датата е ясна, мястото е хижа Бяла река, на 5 км от село Тополица (до Айтос). До хижата се стига лесно - на главната улица на селото има чешма, от която се хваща пътя нагоре към планината. Пътя е с много дупки и завои и точно на върха с електрическите перки има една хижа, която подминавате и започвате да се спускате. След още 2-3 км ще стигнете до хижа Бяла река. Пред хижата има голяма поляна, беседки за пикник, чешма и река. Който иска да спи на палатка, а който иска може да спи в хижата, като условието е да даде заявка поне една седмица предварително! За целта може да се свърже с мен на ЛС или по телефона. Ето снимки от мястото и карта на разположението му:

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Среща на мотопътешествениците 2012 - 1-3 юни
Свий
X
-
От: Среща на мотопътешествениците 2012 - 1-3 юни
Е, какви адвенчъри са ако не могат да се оправят по картатаИма и път от село Зайчар, но е черен с големи камънаци колкото юмрук. Виетнамките минават по него да носят дърва, но за хората от северна България е по-пряк.
Yamaha XTM600E '98
Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate
Коментар
-
[QUOTE=c_chanev;1848229]Привет. Решили сме на 1,2 и 3-ти юни да проведем тазгодишната сбирка.
/QUOTE] Баааааааааааси-пак съм на работа. УСПЕХ и да си прекарате добре!Иначе мястото изглежда супер.
Коментар
-
И аз съм на работа, ама е грехота да не се появим в задния ни двор, дет' се вика! Преди/след смяна - както дойде...
Чанев, и аз за тея преки пътчета си мислех, та затова е по-лесно, ако има точка. Пък с лоши пътища може да почнеш да ме плашиш, ако някой ден си взема 'онда...
Коментар
-
Ако успея ще мина да се видим. Няма нужда да си пазя 2м2 поляна нали
Дано не вали, като днес ...
Желание имам, най-вероятно и ще съм в р-на на Бургас по това време ...
П.П.
Емо ти не си ли в Полша бре ?______2
Е = MZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
П.П.
Емо ти не си ли в Полша бре ?Чак не ми се говори.(трябваше вече да съм се върнал от Полша, ама хич и не успях да тръгна..(.за което се извиних на организаторите де). Ако успея да се измъкна малко по- рано от работа на 02.06 ще си докарам и аз палатката-една вечер-една...кой ти я дава.
Коментар
-
Емо, предполагам, че повечето хора ще дойдат именно на 2-ри, понеже ще им е късно да тръгват в петък вечерта след работа. Напълно достатъчно е да дойдеш на 2-ри
Димо, сякаш на по-редната сбирка не ни удави от дъжд, какво те плаши
Шидер - координатите са
Yamaha XTM600E '98
Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate
Коментар
-
Петъка е добре + неделята. За събота го дават малко по-къдраво и с превалявания на места. Аз точно в събота мисля да пътувам натам. Пътьом може да ми изпере якето и да ми измие мотора, ама после на лагерният огън ще изсъхна...Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар