Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еднодневно пътешествие по третокласните родни пътища

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Еднодневно пътешествие по третокласните родни пътища

Утре сутрин като се събудя пътувам от София за Бургас, но съм решил да го направя по хъмммм....да го наречем заобиколния път . Нещо като:

Това

Повода, по който пускам темата е да потърся две неща:

1. Някой, който е достатъчно луд да тръгне с мен от днес за утре.

2. Съвети какво да видя по пътя след Троян. Не съм бил в тази част на страната и ми е интересно да видя поне едно две места дето си заслужават.

Разчитам на няколко неща - верния си жълт кон(върви към книжката), карта на българия, дъжд по прогноза и доза късмет.
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

От: Еднодневно пътешествие по третокласните родни пътища

Да! Пътя от Велико търново през Елена, Котел и Сунгурларе е невероятен! Винаги минавам оттам, като ходя в тази посока
    Yamaha XT​M600E '98
    Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Утре съм си в Тетевен ако искаш чукни ми един тел. ще пием по бира и ще ти кажа за пътя,а може с един колега да покараме да Богоя с теб.
      Поздрави Марино 0889 555 162
      Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Зависи какъв ти е мотора, има и доста по-интересни пътища. Четвъртокласни
        Хващай атласа на България и търси белите пътища. Но не е сигурно, че ще ти стигне един ден.

Коментар

Ма ти още ли не си минал маршрута, за който ме пита!?

Почакай още малко и ще се наложи ските да си взимаш!

Слагай апарата на рамо и поемай. После да разказваш и показваш!

Приятен път.

п.с. преди Сунгурларе имаше едно село /не помня как се казваше/ и в него край пътя гледаха много сърнички. Ако имаш време спри да ги погледаш, ама без да си представяш хиксчето пред окото си!
          Последно редактирано от Evgeni Enduro; 02-09-11, 19:53.
          "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
          А+
          LZ1DRZ

Коментар

@c_chanev Много благодаря за идеята. Включих го в маршрута и ще дам отзиви живот и здраве.

@honda b16a2 За сжаление през Тетевен ще остане за друг път. Моята тетевенска връзка се оказа на работа в София, иначе нямаше да ми се размине.

@ Иване, със Сузуки ДРЗ съм и до преди малко се чудя как да му стъкмя една възглавница на седлото, че иначе не знам как ще стане с тея км.

@ Евгени, аз забравих да ти кажа - нещата преди месец и нещо се прецакаха в последния момент. Слагахме предпазен капак на двигателя и при обратното му монтиране, някаква жичка до намотката беше дала на криво, ама отне седмица и нещо да го разберем откъде се губеше тока. В крайна сметка не успяхме тогава, та сега ще е се пробвам сам

Иначе малко попромених маршрута - мисля да мина през Копривщица, че едни приятели може да са за обяд там, Панагюрище, после към Казанлък, Шипка, Габрово, Елена, Котел, Сунгурларе, и от там Бургас....още се колебая кой проход да ползвам за преминаване от северна в южна България, но всичко зависи от времето и как ще се справя утре сутрин със закрепването на малкото багаж

Зареждам и батериите на апарата, че имам сумати снимки само от телефона, че все не нося сапунерка дори

Коментар

Като каза ДРЗ , веднага ми идва на ум за такива места като Русалииския проход ,Узана, Елена - Твърдица, дори Върбишкия проход.

Коментар

Къде са снимките?
                Елена-Твърдица преди няколко дена го минавахме с витарата тамън два пъти, а върбишкия преди 2-3 лета със сивика. Там не е за ДРЗ

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                  ... не е за ДРЗ
                  Малко късно се включвам, ама подкрепям Иван - за ДРЗ маршрута е по билната маркировка

Коментар

Момчета, който направи София - Бургас по билната маркировка за един ден, директно му подарявам ДРЗ-а

Аз лично по моя маршрут успях за два дни с почивка (непредвидена, но много добра) в Сопот. На твърдишкия направих грешката да се отбия за 200 метра до хижа Буковец. Гвоздея на програмата там се оказа в задната гума, но случих на много човечен гумаджия в Елена. Колкото до самия проход - щеше да ме отнесе Голф 3, движещ се доста бързо в насрещното и то точно там, където настилката е най-кофти.

П.С.
                    Репортажа след няколко дни, че с лаптопа пътуваме по отделно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X