Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda xlv400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda xlv400

Здравейте!
    Рових доста из форума, но не намерих нищо за този модел...
    Моля за всякаква информация, понеже ще се сдобивам с такъв.
    Намират ли се части? Какво му е еднакво с модела 600?
    По-принцип съм с буен нрав и смятам да карам и по черни пътища
    а това ще ми е първи мотор (собствен) та затова по-слабичък..
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

До: Honda xlv400

Ами това си е Transalp от всякъде, с всички плюсове и минуси за модела. Писано има достатъчно.
    Към останалото трябва да добавиш маалко по-слабият двигател, но тъй като ти е първи мотор едва ли дори ще усетиш разлика.
    Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Дали имат взаимно заменяеми части?(с 600)
      От къде мога да намеря техн. данни като мощност тегло и тн..
      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Разбрах че е 35 коня, 5 скорости, 170 кг и гори около 5-6л/100км.
        Колко е приблизително реалната цена за такъв?
        Мога ли да очаквам някакви специфични проблеми заради разлики в части(все пак модела е рядък в БГ.)
        Какво би "заминало" за 2 години некаране? Благодаря за всяка информация!

Коментар

Не намирам никъде ръководство с останалите данни..
          Моля помогнете!

Коментар

Ето в такива сайтове разгледай за информация

http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...nsalp%2091.htm

Коментар

Жоре все ми се струва че това ще ти е тежко за в гората като те знам къде ще искаш да го караш.И другото което е че са много редки а частите със сигурност не са същите от 600 кубиковия имам предвид по двигателя

Коментар

Става,става колко да става... http://www.tokyotolondon.com/

Коментар

Да това "маршрутче" го гледах по-рано..
                  Точно това с частите за мотора(двигателя) ме притеснява..
                  А за гората: ще внимавам и .. лекинко за сега, все пак ми е първи а съм прекалено луд.. Малко да посвикна с мотора и ще взема нещо по- за лудуване(нарочно се спрях на такъв за първи)

Коментар

Според мен вземи по-мощен. Примерно около 650 кубика. Това 400 е идеално за гората, но варианта ендуро, а този не е. С по-голяма кубатура също ще караш по черни пътища и ще е много по-удобно за шосе за по-дълъг преход. 400 кубика са си малко, въпреки, че има доста пътеписи за хора пътували с такива мотори. Става, но е доста уморяващо и не е такова удоволствие както с по-голямата кубатура. Лично мнение. После си вземи едно ендуро за в гората и там давай яко газ. Съвет от личен опит.

Коментар

Вероятно става въпрос за модел ,произведен за японския
                      пазар и съответно внесен от там . Това предполага проблеми
                      с доставката на някой резервни части . Имай го предвид при
                      покупката.

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
                        Вероятно става въпрос за модел ,произведен за японския
                        пазар и съответно внесен от там . Това предполага проблеми
                        с доставката на някой резервни части . Имай го предвид при
                        покупката.
                        "Проблемите" се изразяват в по-голям срок на доставка (около 1 месец) и възможност за доставка само от официалният канал - майка Honda и нейният локален вносител. т.е. няма да има потенциално сурогатни части на мааалко по-ниски цени. Това обаче важи само за двигателя, а както всички, навсякъде пишат (а някои знаем и от личен опит) дълговеността на тия двигатели е близка до "вечни". Така че според мен, ако си отваряш очите при покупката, няма да имаш НИКАКВИ проблеми.

Скачай смело на моторетката и със здраве да си я караш!

Само в случай, че избираш 400 кубиковият пред 600 кубиковият с мисълта, че е по-лек и ще се кара по-добре в гората, няма смисъл. Теглото си е едно и също. Тогава скачай смело на 600 кубика и да забравим всички разговори по-горе
                        Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

С този мотор можеш да караш по черните пътища но не и по стръмните баири и деретата. Мъката е огромна и удоволствието се губи. Скачай на някакво 400 или 250 кубиково леко ендуро от рода на Suzuki DRZ или Honda XR и нямаш ядове. Трансалпа е мотор за път, който каквото ще да приказва. Ще го изтървеш 2-3 пъти по чукарите и след много пот и псувни ще разбереш че не е за там
                          Yamaha XT​M600E '98
                          Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Давам си сметка какво му е предназначението, притесняваше ме само въпроса с частите, не си мисля че е по лек от 600те, а като му свикна ще си взема и ендуро (по възможност XR400) и тогава ще се мятам по дерета и тн. Мерси!

Коментар

Не заради друго, ами ще те избие към мото-туризъм и там става дебело
                              Yamaha XT​M600E '98
                              Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X