Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за двигател Ротакс 655

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за двигател Ротакс 655

Здравейте колеги. Интересувам се от такъв двигател какви му са плюсовете и минусите. Кое се разваля в него и всичко което знаете .Надявам се темата да е в правилния раздел. Доколкото знам го слагат на Априлия Пегасо 650 и е захранван от 2 карбуратора, 5 клапанов(3 всмукателни и 2 изпускателни). Само с ел. стартер е.

П.П. Мисля да заменя моя сегашния, който е на АТВ-то с Ротакс 655.
    '05 Suzuki RM 250

До: Мнения за двигател Ротакс 655

Имат проблем със стартера.Имам Априлия РСВ Миле и стартера и е идентичен.Един вид консуматив.И то доста скъп!Поразрови в нета има доста материали по тази тема.
    333 Just Half Evil

Коментар

за самия двигател знам, че когато трябва да се избира двигател за едномоторен самолет - това е най-популярния избор в света.

Това може да ти звучи несериозно, но съм го чувал от доста хора - може да е най-показателното нещо относно надежност. За стартери и други не знам.
      You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

В общи линии добър агрегат , проблема със стартера е дискутиран подробно в нета , при по сериозен акомулатор ще си го спестиш.

http://faq.f650.com/FAQs/Rotax655TroubleshootingFAQ.htm

Тук малко тънкости.

Коментар

От: До: Мнения за двигател Ротакс 655

Първоначално публикуван от go6o Преглед на мнение
          ...при по сериозен акомулатор ще си го спестиш...
          ...и при изправен автомачтичен декомпресьор (нещо малко известно, но важно).
          Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X