Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM Adventure 640 R - 1998-2001

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: KTM Adventure 640 R - 1998-2001

ммм честито за новото возило! представянето на модела ми хареса. и аз си търся нов по-голям "кон", но 250-ката на хонда все още ме радва, пък и още не съм събрал сума за нов. Успех с пътешествията!

Коментар

В никакъв случай не пробвай такъв.....направи го чак когато имаш парите, иначе рискуваш да продадеш някой орган
      Yamaha XT​M600E '98
      Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

даа парите се събират,ама другото... всъщност колебанието ми е между две неща: 1 бутало- по-голямо , или голяма кубатура с 2 бутала.ендуро естествено. карах трансалп на един приятел, но на леките пътеки издъхва нещо-малко е тежичък?.... компромис има ли според теб? не карам много екстремни пътеки, но не отказвам да се оцапам качествено, както и да попътувам на дълго.

Коментар

Прескочи драмата с тежките стругове....те са за пътя. Мисля, че сам знаеш отговора....
          Yamaha XT​M600E '98

Коментар

Чанев , честито , със здраве да си го караш , като гледам е и обут с подходящи гуми , но като ти гледам профила , май ти е мъчно за африката.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Не мога да се наканя да сменя аватара. Мъчно ми е до толкова, до колкото най-хубавите ми моменти минаха с нея.....
              Като каза гуми - искам да му обуя нещо друго, защото задната е износена, а предната е Метцелер уникрос - след 110 кмч почва да сее по асфалта и въобще не може да се кара. Искам хем да копаят на черно, хем да са неповторими на асфалта
              Защо Митас Е-10 няма в размер 130.....Двоумя се между Е-09 и Maxis 6006. Третия вариант - подариха ми задна Vee Rubber чисто нова, но на 8 години.....изглежда пластмасова но знам ли....грайфера е обещаващо красив Знам знам....Пирели МТ-21 Раликрос.....обаче освен поразяващата цена, чувам мнения, че свършвали за едно каране.....
              Yamaha XT​M600E '98

Коментар

Е-09 е добра гума , но ако ти се дават пари , вземи си Пирели , няма да свърши за едно каране. Но имай предвид , че на Пирели гумите изглеждат и са по-тесни в сравнение с други марки при един и същ размер , затова си вземи 140 вместо 130.

Коментар

Мда....ще преценя. Чувам различни мнения за Е-09...от пълен боклук на афсалт до много добри....все пак обичам да карам по завои и да лягам чат пат....
                  За черно ясно че копаят добре (когато са нови).
                  Yamaha XT​M600E '98

Коментар

140/80-18 му е стандартния размер, сега е с изтъркана Раликрос 120-ка.
                    МТ21 задна ще свърши за нула време на асфалт.
                    Е-09 е компромис както на пътя, така и извън него. Минава отвсякъде, но никъде не е перфектна. След проби с всички възможни гуми за българския пазар, за мен това е гумата, за задна.
                    Е-07 не е за този мотор, да си беше карал африката, ако искаш да слагаш такива гуми.

Коментар

Аз разбрах , че е приключил с дългите преходи по асфалт. Тоя мотор да го караш по асфалт е като да си поръчаш компаньонка и да я заведеш на ресторант.

Коментар

Къде съм казал е07? През цялото време говоря за е09. Чудя се и за мишелин т63 или Bridgestone tw302/301. Говоря и за предна и за задна.
                        Yamaha XT​M600E '98

Коментар

Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнение
                          Ако някой има конкретна информация за подходящите жигльори за карбуратор Mikuni TM40-6 с ускорителна помпа за този мотор нека не се спотайва. Иначе определено повече ми харесва от др-а. Др-а е улегнал мотор за улегнали хора, а този е като избухлива 18 годишна тийнейджърка - хем може да ти направи голям кеф, хем да береш ядове
                          Честито! По-добре късно, отколкото никога, да усетиш кефа от КТМ!
                          Отговорите на всички въпроси за този мотор ги знае човека, пуснал темата. Барни, влизай от време на време в тоя форум. Хората почнаха да си купват КТМ-и в България.

Ето ме и мен в романтичния ми период с този звяр:
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5250fce39e217b5df076b0c91494c212_604x403.jpg
Прегледи:1
Размер:36.3 КБ
ID:5686949

Коментар

Днес си го пробрах от сервиза на Ivan_J. По пътя спирах, защото треперех от кеф. Карбуратора вече е настроен както трябва и мотора ускорява като куршум. Определено карбуратора си казва думата, докато си помисля че искам да насуча газта и вече съм станал на точка. Има още работа, малко оправяне на спирачните апарати, жило съединител, неутрала не свети....бензиновата помпа пуска бензин във вакум маркуча зради пробивченце в мембраната.....такива дреболии. Зимата е пред мен и ще имам време да ги отстраня едно по едно. Въпреки изтритите напълно неподходящи гуми успях да ги напълня до край по завоите (и на 2-3 места почти да напълня гащите поради наченки на подхлъзване).
                            Yamaha XT​M600E '98

Коментар

Баси как представи нещата, хората ще си помислят, че съм ти оправил карбуратора и съм заебал всичко друго.
                              Признай си, че искаш сам да се цапаш с дребните неща.

Коментар

Нямам търпение да олея гаража с бензин и масло, мислиш ли че ще оставя на теб това удоволствие
                                Yamaha XT​M600E '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X