Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA VT 1100 SHADOW Пак съм на две колела

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HONDA VT 1100 SHADOW Пак съм да две колела

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
    Кажи какви промени си му замислил
    Лебедка, ролкейдж, турбо кит, окачване.....

Честито Яворе, със здраве да го караш!
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ихаааа!!!!!
      Честито Яворе, това е мотора!!!!!
      Най-накрая една тема в този раздел истински да ме развълнува
      Всичките се качили на едни скакалци, дори Чуров излъгаха, ама чопъра си е чопър, няма спор.
      Точно този модел го имах 2 години и 35 000 км. Перфектен е и това си и остана един от моторите на сърцето ми. Оригинала. Продадох го на един приятел в Бс, мотора ходи до Мадрид, къде ли не и от преди месец отново си е тук.
      Ще се обадя да се видим тия дни ако си свободен и да ти разкажа една случка от преди много години, в която ти караше един чопър, а аз си мечтах на една автобусна спирка

Коментар

Честит да ти е.. ама.. нещо си Сбъркал "вече съм собственик на ето това тракторче".. то си е бая трактор Поздрави,
        Последно редактирано от Тануцо; 28-10-09, 13:09.
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Честито колега.А едно кръгче.

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
            Ихаааа!!!!!
            Честито Яворе, това е мотора!!!!!
            Най-накрая една тема в този раздел истински да ме развълнува
            Всичките се качили на едни скакалци, дори Чуров излъгаха, ама чопъра си е чопър, няма спор.
            Точно този модел го имах 2 години и 35 000 км. Перфектен е и това си и остана един от моторите на сърцето ми. Оригинала. Продадох го на един приятел в Бс, мотора ходи до Мадрид, къде ли не и от преди месец отново си е тук.
            Ще се обадя да се видим тия дни ако си свободен и да ти разкажа една случка от преди много години, в която ти караше един чопър, а аз си мечтах на една автобусна спирка
            С най голямо удоволствие, само че пак забягвам към топлите кътчета на планетата като се върна ще свирна да се видим.

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
            Честито колега.А едно кръгче.
            На теб доктор не ти ли забрани да се качваш на Моторно Превозно Средство?

Коментар

Честито, Яворе! Със здраве да си го юркаш!

Изненада ме!
              Преди месец, когато сподели, че скоро ще се качиш пак на моторетка, очаквах някоя наточена пистарка...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Много готино изглежда. Мотоциклетите не са ми страст, но този ме кефи.

Спретни някое съкровище, и ще го видим "наживо".

Много безаварийни километри!
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито и от мен .Добре дошъл в отбора.Ще ти дам от ,,нашите'' хапчета
                  Като даде времето може и да поджиткаме някъде. Много безаварийни километри!
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                    Честито и от мен .Добре дошъл в отбора.Ще ти дам от ,,нашите'' хапчета
                    Като даде времето може и да поджиткаме някъде. Много безаварийни километри!
                    Янко аз доста отдавна съм в отбора само дето си висях на скамейката за резервите. Хапчета никви не действат знаеш много добре .

Коментар

Ужас, рокерски мотор ...

Шегувам се - ЧЕСТИТО, на всички желани места да те заведе !!!

Коментар

До: HONDA VT 1100 SHADOW Пак съм на две колела

Преди:

Сега:

Не съм писал по темата цяла зима. Все пак не сме в моторджийски форум и затова не отразих трансформацията на моторетката.
                        Всичко по нея беше разглобено на клечки за зъби включително и двигателя като всички съмнителни или износени части бяха сменени с нови. Всичко беше полирано и излъскано до огледало, някой елементи боядисахме. В процеса на работа доста се разпали старата ми страст към моторите и както ми обясняваше един приятел че покупката на допълнителни елементи и тунинг е като комара, почнеш ли няма спиране . И при мен така стана, всичко каквото открих за модела беше поръчано и монтирано, но не спрях дотам изработихме и модифицирахме доста елементи които на мен не ми харесваха.

Снимките на са много хубави, ако светне слънцето ще го изкарам от хангара и ще го наснимам пак.

Естествено всеки фар е "зареден" с ксенон

Аларма с дистанционо палене от китайско детско АТV пасна перфекто

Вече правят и озвучаване за мотори, как да не се възползвам от екстрата.

Коментар

Честито! Да си го караш със здраве! И вече по-често да си на две колела Машинката е прекрасна. Има нещо изключително красиво в този вид мотори... Май ще си ми останат слабост, независимо от сегашния...
                          А пък и стария е бил много красив, не знам как ти е дало сърце да го продадеш

Коментар

Като гледам не го е продал - само е тунингован ...
                            Зимата е подходящ момент - Резултата е супер!
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
                              Честито! Да си го караш със здраве! И вече по-често да си на две колела Машинката е прекрасна. Има нещо изключително красиво в този вид мотори... Май ще си ми останат слабост, независимо от сегашния...
                              А пък и стария е бил много красив, не знам как ти е дало сърце да го продадеш
                              Вики, направи ми най-големия комплимент, мерси. Това е един и същ мотор "преди" е като го купих а "сега" е след зимния тунинг

Коментар

Хехе, друго си е да гледа Таткобарба
                                А аз сега пак гледам... И гледам... И пак ми е трудно да повярвам, че са един и същи мотор
                                А срещу комплимента ще помоля за едно кръгче, когато се засечем някъде. Разбира се от Бойко, не от мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X