Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои ще са най- подходящите ендура за нас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои ще са най- подходящите ендура за нас

Има много варианти за промяна на височината и седалката, така че нека това не ви е определящо при избора

А за обиколките из Европа имате и сега прекрасин мотори.

Коментар

Преди малко реших да звънна в представителите на Suzuzki, Honda и Yamaha, за да не тичаме хаотично.
      Резултатът - нито един от трите няма наличен мотор в шоурума. Само Трансалп щяло да има след седмица- две, другите не смятат и да докарват - можело само с поръчка .
      Не че ни е спешно, но се чудя по принцип какво трябва да направи човек, за да си купи нов мотор в България. До момента чух, че само КТМ имат тест драйв, Камор също, макар и само на 1200GS. Не че едно кръгче около шоурума може да е достатъчно за взимане на решение, но все пак...
      Явно, зимата, ако ходим на ски някъде ще поразгледаме австрийските или немските дилъри.
      Зима иде

Коментар

Намираш собственици на мотори, които те интересуват и те ти дават кръгчета да въртиш. Друг начин няма. А на вашите мотори какво им е ?

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
          Намираш собственици на мотори, които те интересуват и те ти дават кръгчета да въртиш. Друг начин няма. А на вашите мотори какво им е ?
          За намирането на собственици - така кола съм си купувал, но някой да ти даде да му ръчкаш мотора, без да му създадеш дискомфорт на миокарда - знам ли...
          Нашите са си супер, като изключим възрастта и това, че на единия има някакво силно тракане в двигателя. Като концепция, обаче, не стават нито за африкански, нито за азиатски дестинации.
          Зима иде

Коментар

До скоро в Ямаха имаха едно Тенере в шоурума... Освен да е продадено не виждам друга причина да ви откажат тест драйв

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
              До скоро в Ямаха имаха едно Тенере в шоурума... Освен да е продадено не виждам друга причина да ви откажат тест драйв
              Продадено било, ако искаме да видим - можело с поръчка, иначе, не смятали да вкарват...

Засега нещата клонят на BMW F800GS vs Honda Transalp.

Transalp ще има в шоурума идната седмица.
              Зима иде

Коментар

Ако питаш мен, дай на жена ти да пробва един Трансалп и едно Ф 650
                Кое и пасне на нея това и вземи.
                А ти си лесен, сигурен съм, че ще стигнеш сам до правилния избор.

Коментар

Здравейте и от мен.Аз имам от юли KAWASAKI VERSYS,и искам да споделя впечатления.
                  1.За разлика от останалите изброени мотори ,този се прави от 2006 края,за 2008 печели награда за мотор на годината в USA на едно от най-популярните им мото списания.(може да го намериш в нета)
                  2.Мотора е много лек удобен и приятен за каране, аз съм му навъртял 2000 км.
                  3. За 2010 нов фейслифт ,само оптични изменения.
                  http://www.speed-press.com/?pageId=13417
                  4.Мога да ти го покажа на живо .
                  5.Цената му е конкурнтна- аз го взех за 16 000лв,незнам за 2010 каква ще цената.
                  6.Много приятна е концепцията с ауспуха прибран отдолу.(звука е много приятен не пречи на куфарите и не можеш да се изгориш.)
                  7.Снимки
                  Не те зарибявам това е само още един щтрих към темата през моите очи.
                  Надявам се да ти бъдем полезни.!!!
                  Прикачени файлове
                  [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                  blood group 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                    Ако питаш мен, дай на жена ти да пробва един Трансалп и едно Ф 650
                    Кое и пасне на нея това и вземи.
                    А ти си лесен, сигурен съм, че ще стигнеш сам до правилния избор.
                    Съгласен съм, че жената трябва да избере първа. След това ще има и едно търсене на софт трасета...

Първоначално публикуван от dizi Преглед на мнение
                    Здравейте и от мен.Аз имам от юли KAWASAKI VERSYS,и искам да споделя впечатления.
                    1.За разлика от останалите изброени мотори ,този се прави от 2006 края,за 2008 печели награда за мотор на годината в USA на едно от най-популярните им мото списания.(може да го намериш в нета)
                    2.Мотора е много лек удобен и приятен за каране, аз съм му навъртял 2000 км.
                    3. За 2010 нов фейслифт ,само оптични изменения.
                    http://www.speed-press.com/?pageId=13417
                    4.Мога да ти го покажа на живо .
                    5.Цената му е конкурнтна- аз го взех за 16 000лв,незнам за 2010 каква ще цената.
                    6.Много приятна е концепцията с ауспуха прибран отдолу.(звука е много приятен не пречи на куфарите и не можеш да се изгориш.)
                    7.Снимки
                    Не те зарибявам това е само още един щтрих към темата през моите очи.
                    Надявам се да ти бъдем полезни.!!!
                    Кавазакито ме впечатли с няколко неща - ниска седалка, 6 скорости+ задна, гледах много ривюта, в които твърдят, че е фън-ту-драйв.
                    Притеснява ме, обаче, че е чисто шосеен мотор и с лаишките си разбирания не си го представям на черно.

Ако можем да го видим на живо - ще имам да черпя.
                    Зима иде

Коментар

Саш0 0888252800 утре след 13.00
                      [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                      blood group 0+

Коментар

Ето малко още ,че моите не можах да ги кача.
                        Прикачени файлове
                        blood group 0+

Коментар

Искам да изкажа големи благодарности на dizi, който си бастиса сума време от неделния ден, за да ни покаже Varsys-а си. Гергана е много впечатлена от мотора (както и аз), изключително лек и приятен за каране, с удобна и ниска седалка.

Трансалп още няма в шоурума - сглобяването явно им отнема много време, всяка седмица ми казват - Елате (звъннете) другата седмица. - не ми искат телефон или каквото и да, за да се свържат с мен.

БМВ 800 и 650 - все още търсим варианти за тест драйв.
                          Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                            .......
                            БМВ 800 и 650 - все още търсим варианти за тест драйв.
                            BMW 650GS, заповядай но е в Габрово
                            още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

В моя район се върти един Австралиец с GS800, но с края на сезона го виждам все по-рядко. Той е много готин и би ти дал да го пробваш.

Ако GS 1150 Adventure е в плановете ви, обадете се.
                              You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Между другото - тук в Лозенец един пич продаваше БМВ 800, ама май беше ЦС а не ГС ... мога да му намеря телефона ако те интересува
                                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X