Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съдействие за оглед в Асеновград

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся съдействие за оглед в Асеновград

Ами, благодаря за пожеланията. Грешен или не ,този избор си остава един експеримент. От всичко ,което карах ,наистина тук се почувствах ,най-на място. Наистина тръгнах за Африка а се прибрах с Варадеро ,което ,дори нямаше да гледам . Седалката на Африката се оказа неудобна ,най-вече с това ,че е цяла и наклонена. На всяко друсване ,Теди се плъзваше към мен и после подскачаше обратно да се намества... .Иначе с 60 по макадам и с двамата ,мотора летеше. Варадерото е 2000 г ,карбуратор с 5 скорости. Както казах , купих го от мераклия и мотора е гледан ,добре .Направо ,,слънце'' .Иска единствено нова предна гума.Има много добра ветрозащита . Направи ми впечатление че работи във високи обороти и затова утре ще си купя заден зъбак с по-малко зъби. Иска ми се да го ,,поразтоваря'' при бързо каране. Ще жертвам ускорението за сметка на по-ниски обороти на дълъг път. Ще пробвам - зъбака струва само 60 лв. Така,че... Мисля ,първия не дъждовен уикенд да го пробвам ... до Букурещ ,примерно.
    Помогнете със сайтове за тунинг.Примерно искам да сложа по-висока слюда.
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

За слюда виж на MRA.de какво предлагат за Варадеро. Имат и представител в Бг. Аз си взех за ДРа по висока слюда от техните и съм много доволен. Тел. на човека у нас е 0885358830. Името не го помня на човека, в тел. ми съм го записал като слюда. Доставката беше около седмица, а цената каквато е на сайта, ще рече без оскъпяване.
      Да не забравя.
      Честита моторетка и от мен! Много километри и много да се кефите!

Коментар

Честито! Много безаварийни километри ти пожелавам. Пробвал съм Варадеро и ми пасва много добре на ръста и килата. Ще чакам с нетърпение представяне на мотора в темата и надявам се добри впечатления от първото дълго каране. Аз също съм със сменен пинъон, но предния и то с един зъб по- малко. Би трябвало, ако сложиш от пред един зъб повече да постигнеш желания резултат и ще ти е около 20лв.
        Пусни някоя снимка на големия кораб Тук предполагам ще намериш всичко, което ти трябва-
        http://varaderoforumcom.h826747.serv...YaBB/YaBB.html
        Поздрави!

Коментар

Честито нов мотор.
          Да си го караш със здраве.
          Завиждам му. На мотора.
          От добър стопанин - на добър стопанин. Е това си е късмет
          Давай снимки и ние да му се порадваме.
          ______2
          Е = MZ

Коментар

Честита придобивка.

Твърде вероятно е след тази покупка Сузукито да остане само за паради.

Коментар

Честито!
              Покефи му се, пък пиши и отзиви, че и нас това ни чака!
              VARADERO SD2

Коментар

Янко, честита машина! Със здраве да я ползвате!

Давай снимки...

Покефи му се, пък пиши и отзиви, че и нас това ни чака!
                Руслане, и ти ли бе човек

Коментар

Още веднъж ,благодаря на всички за пожеланията. Снимки ,ще има вероятно другата седмица. Сега е при Пацо за сервизиране и оглед.На този етап (може би заради чувствата ми) ,Варадерото ще измести Интрудера само за определени маршрути. Длъжността му е ,,Втори мотор '' . По -горе писах ,какъв ще е следващия мотор ,ако този ме разочарова. Естествено ,че ще ,,врънкам '' Мони за едни кръгче .
                  Относно смяната на задния венец ,наистина се притеснявам ,да не се ,,срине''на малките предавки . Няма опит ,а ми се струва, че ще е добре да го пооблекча при дългите преходи с висока скорост.Ако някой наистина има опит да сподели.
                  0899187766

Коментар

Честито и от мен! Пожелавам много безпроблемни километри да изминете и много красиви места да посетите. Благородно завиждам! Успех и поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                      Още веднъж ,благодаря на всички за пожеланията. Снимки ,ще има вероятно другата седмица. Сега е при Пацо за сервизиране и оглед.На този етап (може би заради чувствата ми) ,Варадерото ще измести Интрудера само за определени маршрути. Длъжността му е ,,Втори мотор '' . По -горе писах ,какъв ще е следващия мотор ,ако този ме разочарова. Естествено ,че ще ,,врънкам '' Мони за едни кръгче .
                      Относно смяната на задния венец ,наистина се притеснявам ,да не се ,,срине''на малките предавки . Няма опит ,а ми се струва, че ще е добре да го пооблекча при дългите преходи с висока скорост.Ако някой наистина има опит да сподели.

Янко,честита ти придобивка!!!!Много и безаварийни километри ви пожелавам.

Не,че искам да съм "лош пророк",но имам чувството,че скоро ще ми дойдеш на гости(чувствайте се поканени),да тестваш един малко по-истински мотор,той поне става за черно,та искам да кажа,че няма да ти се налага да взимаш "Джимни" под наем ,
                      Добре дошъл когато пожелаеш!...само звънни преди това по телефона,изпращам ти го на лично.

Поздрави,
                      търся си подписа....

Коментар

Благодаря още веднъж. Мотора е в процес на ,,разкрасяване'' . Поръчах странични куфари и висока слюда.Сменяме маслата ,накладките , спирачната течност, задния ,,зъбак'' и съм поръчал трибагреника от фолио ,за да се знае ,че ние и мотора сме от БГ
                        0899187766

Коментар

Не знам дали тука ще е мястото, но така или иначе тази тема е за твоя мотор. Та молбата ми е - пусни някоя друга снимка и ако имаш желание дръж ни в течение как се държи мотора. На мен лично би ми било интересно, още повече, че съм голям мераклия на такава машина и се интересувам. А информация от първа ръка и най-ценна.
                          Да ме прощават /и поправят/модераторите ако не е мястото тук за това. Поздрави.

Коментар

Ами ,ако няма провали в оганизацията ,утре или в събота ще си взема мотора (,,тюнингован'' ) И ще пусна снимки и впечатления в отделна тема вероятно в понеделник.
                            0899187766

Коментар

?... а неонови светлинки...?
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ще ги имаш
                                0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X