До: Търся съдействие за оглед в Асеновград
Ами, благодаря за пожеланията. Грешен или не ,този избор си остава един експеримент. От всичко ,което карах ,наистина тук се почувствах ,най-на място. Наистина тръгнах за Африка а се прибрах с Варадеро ,което ,дори нямаше да гледам
. Седалката на Африката се оказа неудобна ,най-вече с това ,че е цяла и наклонена. На всяко друсване ,Теди се плъзваше към мен и после подскачаше обратно да се намества... .Иначе с 60 по макадам и с двамата ,мотора летеше. Варадерото е 2000 г ,карбуратор с 5 скорости. Както казах , купих го от мераклия и мотора е гледан ,добре .Направо ,,слънце''
.Иска единствено нова предна гума.Има много добра ветрозащита . Направи ми впечатление че работи във високи обороти и затова утре ще си купя заден зъбак с по-малко зъби. Иска ми се да го ,,поразтоваря'' при бързо каране. Ще жертвам ускорението за сметка на по-ниски обороти на дълъг път. Ще пробвам - зъбака струва само 60 лв. Така,че... Мисля ,първия не дъждовен уикенд да го пробвам ... до Букурещ ,примерно.
Помогнете със сайтове за тунинг.Примерно искам да сложа по-висока слюда.
Ами, благодаря за пожеланията. Грешен или не ,този избор си остава един експеримент. От всичко ,което карах ,наистина тук се почувствах ,най-на място. Наистина тръгнах за Африка а се прибрах с Варадеро ,което ,дори нямаше да гледам

Помогнете със сайтове за тунинг.Примерно искам да сложа по-висока слюда.
Коментар