До: Търся съдействие за оглед в Асеновград
Ще дрънна пак на Пецанов да го огледа и да си каже тежкото мнение на експерт.
Ще дрънна пак на Пецанов да го огледа и да си каже тежкото мнение на експерт.

Ще се види на място. И гумите май били стари. За това съди, че някъде е стоял много този мотор без да се движи.
Африката в Асеновград вървеше страхотно ,но не можах да ,,преглътна '' ръждите.Оказа се ,че африката е много неудобна за втория човек.По път гледах Варадеро в Ямбол. Мотора е от мераклия ,а не от ,,джамбазин'' ,а и цената която договорихме ме ,,нави'' окончателно. В пловдив отидох да гледам едно Варадеро ( синьото в Мобил .бг) оказаха се някакви дребни мошенници. Не ми дадоха да го пробвам ,,щот, много крадат така мотори ,напоследък'' - нищо ,че си оставям колата ,докато го пробвам. Не го дадоха и това е. Имаха една Африка в отлично състояние(най-добрата от всички ,които гледах) ,но годината не ме зарадва - 1991. , а и вече се бяхме убедили ,че не става за двама. Обадих се отново на колегата от Ямбол и договорихме цената. Ако не беше ,обаче Румбата (Car test) ,нямаше да се осъществи сделката. Първите впечатления са отлични. На пролет ще пробваме някой маршрут и ,ако не става .... - КТМ990.Това е следващата ,,мишена'' 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар