Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Мото Фест 2026

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки Мото Фест 2026

Подробности в електрическият им сайт - ТУК.
    Благодарско на boda nx че ми обърна внимание иначе щях да го пропусна.

Имам намерение до края на седмицата и ако има възможност да си заплюя тестово каране на дъргелчЕто.
    Имам интерес и за тест на VStrom 650 но не пише, че се предлага такъв, само DL800.
    Сигурен съм, че тестово каране може да се заяви и извън това мероприятие.

Щом са си направили труда да организират този фест предпочитам по това време.
    Най малко от уважение към организацията.
    Враг усраине

Aaa, моля моля. Радвам се че си го метнал тук материала. Все още има време -който се е решил да пробва да го направи....

Коментар

Преди малко се прибирам с 16 карата усмивка
      Ще пиша впечатления тия дни, не знам в коя точно тема понеже неминуемо написаното ще се клати между 2 съществуващи
      Така е, има още 2 дни и наистина апелирам всеки, който има интерес да се възползва.
      Хората са положили усилия въпреки уср@ното експо пак да има събитие.

Разбрах и защо няма DL650 - ами по същата причина поради която няма DR650: екология и еврогейщина.
      В същото време пАрЕ за оръжия се бълват като лайн@ от канализационен колектор, палат се рафинерии и се потапят танкери.
      VStrom 650 вече е история, следва 1050.
      Тъжно но това да е проблема на съвремието.

Та така - наистина се радвам, че се отбих на това мероприятие.
      Врътнах едни стотина км за час и си начесах краставото любопитство, което ме сърбеше от 2 години.
      Забърквам си едно ВиК с което приключвам деня във фотьойла
      Враг усраине

Коментар

Видях аз днес,че имаше хора там...ама пусто все работа.
        Утре няма да мога.Нещо съботно ще пробвам въпреки,че за неделята го планирахме един преход по сериозен с комшията.
        Ама ми се кара дръгелчето да видя...ще сменям ли концепцията или няма да сменям.
        Влечение към по-големите аз нямам.Или по-скоро имам ма там съм заплюл един определен мотоциклет собственост на една дружка който бих си оставил за последен в живота.
        Но да видим...
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

• boda nx
          boda nx коментира
          Редактиране на коментар
          Спокойно бе, няма да затвори магазина...тестването си продължава. Като време -когато намериш,затова се записва час. А и моделите са същите,така че давай смело.

Знам им номерата,че даже май имам и тоя на Десо,ако е още там и не бъркам името на колегата.
        Тествах 800ДЕ-то преди година и нещо баш като реших да сменям платформата.
        Ама нали сега...патаклама да се омешаме и ние в стадото...на офроудърите сузукисти току виж сме станалЕ големи пътешественици покрай марката.
        Аз де!...Те другите си пътешестват и без такъв мотор.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

• boda nx
          boda nx коментира
          Редактиране на коментар
          Както и да е -пътешествията продължават със стар или нов мАтор,без значение. Знам че марката ще присъства и на Бухово този уикЕнд...

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Виж точно това с пътешествията за съжаление далеч не е сигурно.
          Дори според мен предвид събитията отиват заедно с вистромите в миналото!
          Виж за офроудърството изгледите са по-добри стига да не са свързани пряко с наФта

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X