Миналия месец си купих от там Suzuki DL - V Strom 650 модел 2022г.
Километражът показваше 7100км. А цената беше доста дебела.
На външен вид моторът изглеждаше лъснат.
Когато го докарах моя механик ми се скара как може да купя такъв боклук. Според него моторът е поне на 70 000 км.
След като го разглобихме се оказа, че механикът ми е прав. Моторът е на доста повече от 70 000 км.
Предните дискове не бяха оригинални. Били са втори по ред дискове, които също бяха износени. На джантите имаше поне 5 места, където бяха слагани баланси. Това значи, че са сменени поне 3- чифта гуми. Задния амортисьор беше изтекъл.
Предните амортисьори бяха рециклирани. Пачия крак имаше ужасен луфт, което значи, че мотора е блъскан при поставяне. На ръкохватките бяха сложили гумени шлаухи (като презервативи) с които да прикрият износването на ръкохватките. Зъбчатки и верига в ужасно състояние.
Намерихме камък с диаметър около 40 мм заклещен между двигателя и рамата, което значи, че е моторът е каран в тежък офроуд.
А иначе ми продават мотор на 7000 км. което значи чисто нов.
Продавачът е - ЕВРО КАРС ГРУП ЕООД, с ЕИК гр. Дупница, п.к. 2600, ж.к. Елица, бл. 51, ет. 4 и МОЛ - Лъчезар Димитров Лахчев
Никога не си купувайте мотор от тези измамници.
Прилагам снимки как изглеждаше моторът на обявата и как изглежда в момента - за да оправим лайната на продавача от с.Пиперово.
Коментар