Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Tenere World Raid

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Сега дори гледам, че има още бая видове.
    Преди бяга обявили само 2 - ромбоидни, каквито ти ми донесе и кръгли.
    Иначе това е дългото рамо. Ама пак ми беше късо и затова взех дълго рамо и на самото огледало.
    Враг усраине

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_5435.jpeg Прегледи:0 Размер:375.0 КБ ID:6986281 Аз харесвам дабъла.
      Рам от тука….струва 600лева…
      Айде чао,довиждане…
      Ще ги заръчам дабъла най-вероятно…
      Ако някой знае примоционален сайт да каже,ако не аз ще си намеря.То там много файда не се очаква от отстъпки ама каквото се хване е се берекет.
      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_5434.jpeg Прегледи:0 Размер:339.5 КБ ID:6986279 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_5436.jpeg Прегледи:0 Размер:365.0 КБ ID:6986280

Поразтъпкахме коня днес.
      Тепърва ще се нагаждаме един с друг ама съм доволен.
      И от ръкохватките и от датчиците за нялягане и от всиииичко.
      Екипировката също е добре.
      Към панталона трябва да се вземат тиранти както каза Боса иначе е топ.
      Ботушите обаче трябва да се поразчупят и ще стане работата.Запарват ми краката ама…това е положението хем съм с мерино чорапки.
      Карплея си бачка.Не че съм го гледал днес много много.
      Едни слушалки безжични в ушето и мога и да го слушам при нужда.
      Та така…
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

• KingofROAD
        KingofROAD коментира
        Редактиране на коментар
        Къде ги намери тия жици на 400kV ?

• slatanic
        slatanic коментира
        Редактиране на коментар
        Между Сеславци и Яна.

Cardo си вземи за каската и си смени стелките на ботушите с нещо на дупки ако спарват,аз съм ги пробвал със Суперфийт ма там да даваш тия пари за стелки е кофти врътка.

Идея нямам къде продават ЕВТИНИ дъбълтейк,трябва някоя прИмоция да се дебне. Тирантите ги гледай да са с велкро,а не с щипки - не се откачат и не ти ръби на бъбрека,КЛИМ имат такива ма са едни пари нихната мама,лесно се преправят какви да е

https://www.motorradventure.shop/pro...lim-suspenders

е ги де ги,втората снимка гледай,нищо сложно да се разкарат нормалните щипки и да се зашие едно велкро там
      Последно редактирано от BENZBOSS; 25-01-25, 20:08.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

По реда..
        Аз не държа да намеря евтин дабъл…ако има…ако няма…какво за всички това и за мен.
        Стелки ще търся.Реално днес им бе първия тест на ботушите та…ще си покаже.
        Тирантите биват…климските.
        Тука едни с двойни щипки дето щях да взимам
        пак толко струват.

Коментар

Със щипки не става,аз имам на Окли такива - или се откачат или ти ръби баш къде не трябва,единственото хубаво,е че стават на всякакви гащи за разлика от тия с велкрото, там или ти трябва лента велкро на гащите или лупче някакво да минат тирантите през него
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo 27.01.25, 20 32 00.jpg
Прегледи:260
Размер:686.2 КБ
ID:6986777

Тука има...тука няма..къде е топчето...

Коментар

Пазиш ми го нали? Че аз съм след тебе на тоя мотор
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Доволен ще останеш...вече сме увеличили цената с 1/5...
                По темата липсващото "топче" се намира от другата страна на мотора.
                Утре ще иде по Пловдив,а вдругиден трябва да дойде обратно при мен.
                И нека нютоните дойдат при нас..
                П.С.
                Платих му данъка оня ден - има няма 39лв.
                Добре е.До сега си бях на 150-160 май за ВТХ-а...ама там дръто и обемно...та плащаш.
                Поне от това съм икономисАЛ.
                Последно редактирано от slatanic; 28-01-25, 20:45.

Коментар

Вземи го одери малко,да си стъпи пак на цената 😳🤣,на мен така ми е много лъскав
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Лепенките идат май утре.
                    Ще звъня да го пращам при човека да ги поставя и да се редят финално железа и чанти.
                    ЕКУ-то е рефрешнато..
                    Утре ако остане време ще го монтирам вечерта.
                    Проби когато остане време.

Коментар

Днес пробвах леко набързо мотора с новият софтуер.
                      Доволен на първо четене.
                      Оптимизациите са много,но най-важното е усещането.
                      Повече въртящ момент,ясно изразена моторна спирачка с която бях свикнал много с втх-а.
                      Вече няма да е чайник тъй като перката тръгва на 95 градуса вместо на 105.
                      Отзивчивостта на газта е още по-добра на всякакви оборити.Абе доволен.
                      За стикерите да споделя,че идвайки от украинският регион се наложи да ги взимам от митница.
                      Тази седмица ще го видим още колко ще ме суровакат,но да се знае.
                      Подгрева пак да кажа е сууупер и много удобен за ползване с това управление.
                      Та така.Ако не сте ремапвали…направете го смело…
                      Особенно ако сте евро 5 и сте правили модификации по ауспусите и еърбокса.Тогава си е задължително.
                      На лято като имам време ще мина за финални донастройки на място на диното.
                      И така.

Коментар

Като слагаш ролбар ги накарай (ако искаш) да ти сложат едни хуйни на ръкохватките. Те знаят за какво иде реч.
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                          Като слагаш ролбар ги накарай (ако искаш) да ти сложат едни хуйни на ръкохватките. Те знаят за какво иде реч.
                          Имам ги хуйните баш същите като тия дето те слагат.Поръчал съм си от чайниците 2 комплекта щото знаех,че оксфорда се ебават.
                          Тия за сега ме кефят и няма да ги нахуйвам.Като си еват мамата тогава.
                          Да се преборя със стикерите,че не мога да ги взема от митницата и да го олепя пък ще му наредим ролбара.
                          Това остана всъщност и чантите.
                          Още се чудя за едни железа като тия дето продадох ама по финни за отзад при багажа под криегата...ама да налепя нещата и ще видим.
                          Ако някой ми намери от де да викна огледала от дабълите на нормална цена да свирка...Отворен съм за оферти.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                            ...
                            Ако някой ми намери от де да викна огледала от дабълите на нормална цена да свирка...Отворен съм за оферти.
                            Дефинирай "нормална" и кое от тях харесваш, че те са 2 вида май.
                            Кръглите и те са 2 вида (късо и дълго рамо) ма ти явно не харесваш кръгло.

Намирам в дъждоландия комплекти за 400+ лева но като се сложи време, доставка + некакви такси то ще стане пак като да идеш до Геотрейд и да си ги вземеш лично.
                            Уса нормално ама некой да се прибира от там.
                            В това е истината.

И пак комплекта нема да излезе 200лв та пак дай некакви рамки от какво ти става

P.S: Ето от плоскоземия, по към 400лв:

https://www.bartang.eu/en/adventure-mirror-set.html

Тия са сравнително известна сергия за мотораски придобитъци.
                            Не, че съм купувал от там но често попадам на тях като диря нещо!
                            Последно редактирано от Esper; 03-02-25, 19:31.
                            Враг усраине

Коментар

Е такива ще взема де.Баш от новия модел с дългото рамо и тоя тип огледало.
                              За директен болтов монтаж на мястото на оригинала.
                              Нямам време тия дни ама ще поровя по немско,полско,талянско да видя какво и как.
                              400лв ми се вижда...таван за огледала...да не кажа,че и тва ми се вижда много нали...ама айде...в предвид колко струват при боса примерно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X