Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ducati Monster

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ducati Monster

Здравейте, от известно време ми се е набило на око това моторче, само че съм се насочил към модела от 2002. При тази година какви проблеми могат да се срещнат? Идеята ми е това да ми е първи мотор. Благодаря предварително.

Извинявай, ама ти голямо питане направи. От тази година са 5 кубатури - 400, 620, 750, 900, 916... Моето мнение е - не ти трябва! Не става за първи мотор! Ако си любител механик може, иначе бягай далеч! Дукати е прекрасен мотоциклет, но... не търпи компромиси в нищо. Ако искаш да караш и да не се занимаваш - вземи си някой японец! Няма смисъл да стоиш половината време в бокса, а поддръжката е много скъпа, не питай от къде знам Аналога му е сузуки SV650, насочи се натам, ако искаш подобен мотоциклет. Изящната изработка винаги си има цена.
    HONDA NC700X '13
    HONDA Wave 110i '13

Коментар

Ако питаш мен си вземи едно колело Хорнет 600 примерно. Ако е два цилиндъра Кавазаки ЕР 600. В-образен двуцилиндров ще ти е много "особен" мисля.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Напълно съм съгласен! Ducati е страхотна машина, но ако нямаш опит, по-добре вземи нещо по-лесно за поддръжка и по-прощаващо грешките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X