Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Moto Guzzi NTX - някой да е виждал ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Moto Guzzi NTX - някой да е виждал ?

Миналата година бях на път да си купя едно V-10 Кентауро, но не ми стигаха парите ... (пусто - все не стигат )

Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Деиствително ДаруКар от няколко години се опитват да се занимават с диларство на въпросните марки. Значи точно когато карах Centauroto ми трябваше фар за него, та тогава им званех и те казаха че части не могат да доставят никакви, казаха че имат само няколко модела на Guzzi е наличност и не мислят да докарват още , а точно обратното мислят да се отказват да предлагат тази марка ,поради това че нямало никакъв интерес към нея в БГ, а и било се много трудно работило с Италианците!!! Но всеки пак това беше преди 3 години , сега вече нещата може и да са се променили, а ако не са дано деиствително да направят нещо , щото вече става много смешно в държава като БГ да нямаме дилъри на толкова известни марки , които се продават доста добре в цял свят!!
      Gilera Nexus 500

Коментар

Първоначално публикуван от Goshi Преглед на мнение
        Какво точно Guzzi е имало, че аз нещо не разбрах? Griso ли? Не се заяждам просто питам,че ми стана интересно, все пак Griso-то е модел на 3 год.!!
        Колкото до марката Moto Guzzi , мога да кажа само хубави думи. 2007год. имах V10 Centauro,карах го около 1 год., много интересен мотор с страна визия и управлвние, до сега не бях карал такова нещо и да си призная отначало не ми хареса особено много , но с времето му свикнах, и не ми се разделяше с него ама немаше начин. Преди около година щеше да взема и един NTX 750, беше на много ниска цена, но и в доста занемарено състояние, а точно тогава нямах време да стегам мотор, беше все пак началото на сезона а имах вече доста мотори в гаража!! Само се повозих малко с него и това си беше.
        Фаворита ми след Guzzi-тата ми е Stelvio. Наколко пъти вече го виждах на живо, изключителен мотор , но ми идва малко голям, горе долу е колкото 1200 GS-а на BMW , а след когато тръгнах да пазарувам нов мотор се оказа че в БГ няма и от каде да го вземеш, а па да не говорим да го сервизираш след това, за това директно отпадна като варянт!! Но пък не се знае след време може и да прикарам един в гаража
        Имах предвид точно модела, за който е пусната темата Прочетох я цялата, видях снимките в първия пост, та за това се сетих за конкретния модел.
        Поздрави!

Коментар

Поздрав за феновете на модела

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
            Мисля, че Филип Георгиев е имал впредвид NTX, от тези :
            http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...zzi_NTX750.htm
            Точно това е имал предвид. Едно червено 650 кубика със строшен кардан, на мой много добър приятел който също се казва Бойко и е фотограф. Между другото тогава покрай този мотор се запознах с Илко и Сево и се справиха блестящо с ремонта, като се има предвид, че някои части им се носеха правени на струг при майстор, а не купени оригинални. В момента мотора си е в движение - тоест може да се подкара, ама събира прах щото след това адаша си направи ъпгрейд с една Каджива

Коментар

А точно Пиша неразбираемо, но знам че все някой ще ме разбере
              Не знаех само, че му е счупена тази работа- кардана де
              Поздрави!

Коментар

... V-10 Кентауро...
                А не е ли правилно да се изговаря Чентауро...

... както никой не казва "кинкуекенто" на 500, а "чинкуеченто"...

Коментар

Първоначално публикуван от Shider Преглед на мнение
                  А не е ли правилно да се изговаря Чентауро...

... както никой не казва "кинкуекенто" на 500, а "чинкуеченто"...
                  Зависи как се пише на италиански, защото Татко Барба си го е написал на кирилица (аз не знам). Ако след "с" има "h" се чете "К". Иначе пред гласната "е", "с" все ще си се чете "ч".

Коментар

Moto Guzzi V 10 Centauro

Аз го спелувам по смисъл ... поне си въобразявам, че идва от Кентавър
                    лично на мен Чентавър не ми звучи добре ... Чинкоеченто звучи подобаващо.
                    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
                      Да не прозвучи като реклама на доставчик, но Guzzi има дилър в София, http://www.darucar.bg/motoguzzi/history.php
                      Отказали са се от дилърството.

Коментар

Ухапа ме бясно куче
                        Заменям си мотора http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=79567
                        за запазен NTX 750 или Quota.
                        Също така може и кавазакито от подписа. Един от двата.

Коментар

От: До: Moto Guzzi NTX - някой да е виждал ?

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                          Ухапа ме бясно куче
                          Заменям си мотора http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=79567
                          за запазен NTX 750 или Quota.
                          Също така може и кавазакито от подписа. Един от двата.
                          Иване, к'во ти стана? С толкова любоФФффф... ни разказа за новороденото Тенере 800, а сега го заменяш?
                          Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

От: До: Moto Guzzi NTX - някой да е виждал ?

Такъв съм си.
                            Трябва да човъркам нещо.
                            Миналата седмица го разходих 1300 км, прибрах се, проверих му всичко и се оказа, че няма какво да ровичкам.
                            И вървенето му вървене, и разхода му добър.
                            Сега ми е някакво скучно с този мотор.
                            А гуци са ми тръпка...
                            Вчера изпуснах блъснат ТДМ900 - какъв проект съм замислил за този мотор...

Коментар

От: Moto Guzzi NTX - някой да е виждал ?

Някой да знае някъде такова Гуци?
                              Преди две години, като имаше две по обявите, аз се триумоих, сега като съм се навил, не мога да намеря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X