Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да не знаеш какво си открил...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да не знаеш какво си открил...

Ударената кутията на задния калник,мисля че не е запалването,а радиото.Миналата година имаше такъв мотор в мобилето за 25000лв.

Коментар

Ако е изгодна цената, всичко се оправя.
      Ама имай в предвид, че това си е скъп мотор, дори за хАмериканските ни братя и частите му не са много евтини.
      Искай да ти го запалят, да видиш, че работи нормално, пък после мислиш и решаваш дали се хвърляш в играта.
      Имай в предвид и регистрацията. Ако е salvage - почти невъзможно е регването в КАТ или поне ще е много трудно и скъпо.

Коментар

Дай определение за "изгодна". Ще напиша колко му искат но предпочитам да чуя поваче мнения преди това. Може да си пробваме каквото и колкото си искаме и дори да го събереме преди плащането та да се види какво липсва и какво е счупено. Ако дадете мнение за мотора също е полезно. Какво разбираш под salvage?

Нека всеки който знае нещо, да сподели. Ако иска естественно.

ПП Не ми се свиди още една каса бира.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Ако пише в талона на мотора "salvage title" то практически е невъзможна
          регистрация в КАТ.

Коментар

Ако можеш да дадеш малко повече снимки ще е идеално.
            От това, което се вижда - щетите не са много големи. Пластмасите предполагам ще са начупени, но те се лепят, ако всичко си е по него, иначе купуването на нови си е скъпо. Слюдата как е? Предния спойлер, куфарите и всичко останало?
            Съветвам те следното нещо - отиваш на място, запалвате го, сглабяш всичко, което има, правиш си списък с необходимите неща, гледаш документите и възможността за регистрация, теглиш чертата и смяташ дали си е изгодно.
            Salvage - така идват повечето мотори от САЩ. Означава, че мотоциклета има някаква застрахователна щета - най-често катастрофа, лека или тежка и е трудно, да не казвам почти невъзможно да се регистрира. Все пак всяко правило си има и изключение де ...

Коментар

Аз мислих и гледах, и пак мислих, няма да ми остане време за т'ва чудо. Цената според мен може да се докара към 5-6к. Ако някой се интересува да звънне за координати. Касата бира на колегата sev , ще буде уредена до края на деня при Хънтара, или другаде по негово желание.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

За тази марка ЗМЕЯ най-добре ще даде съвет, щото допреди няколко месеца имаше Yamaha Royal Star и я кара доста време. Моторът е много красив, а време за него винаги ще се намери.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X